PARTYINFO

 

KINGDOM 2004 - FULL STYLES

Datum konání:
10.12.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
CJ Bolland + MC Screen (B), Gaetano Parisio (aka Gaetek; I), Space DJz (Jamie Bissmire + Ben Long; UK), British Murder Boys (live - Surgeon & Regis; UK), Marcelo K2 (aka The Pusher!; BRA), The Biz (live - The Benny Benassi), Mario Ranieri (A), Pietro, Michaela Salačová, Pornbros (aka Jerry + Orbith) + MC Black, Aton
Info:
dalin@djjerry.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Rozhovor s CJ Bollandem Michaela Salačová "Pořádně si to užijte, stojí to za to" The Pusher "Je to prostě výborný line-up!" Gaetano Parisio - možná jsem příliš Ital
The Pusher & Mario Ranieri na Kingdomu

Marcelo Lazzari De Legaspe Santos  alias THE PUSHER

Brazilské techno rytmy jsou u nás více než oblíbené. Vzpomeňme na track Bena Simse – Manipulated či Cave – Carneval . Brazilské zpěvy, bonga , strhující nájezdy. A slyšely jste někdy Dje a producenta z této exotické země? Tak je tu - Brazilskou živelnost na Kingdomu představí Marcelo K2 aka The Pusher! Celým jménem Marcelo Lazzari De Legaspe Santos se narodil v brazilské Campinasi.

Již v útlém mládí nemarnil čas a jako mladý návštěvník objížděl všechny lokální kluby a tak netrvalo dlouho, a zapojil se také aktivně, postavil se za gramofony. To se psal rok 1995 a Marcelo byl ovlivněn hlavně muzikou hranou v brazilském klubu Pacha.

O 2 roky později se Djingem začal naplno živit, střídajíc house a tech house, od léta 98 ale naplno propadnul technu poté, co se zaposlouchal do produkce pánů jako Marco Bailey, Dave Clarke, Adam Bayer, Christian Smith a Carl Lekebusch.

I díky svému talentu se brzy dostal mezi nejžádanější mladé Dje a opět objížděl všechny kluby, nyní již jako DJ. Jednoho dne Marcela naložil jeho přítel, okouzlený jeho uměním, do letadla směřující do Evropy. V roce 2002 tedy prožívá svoje první mezinárodní tour. Nutno podotknout, že předtím Marcelo v letadle nikdy neseděl a nyní měl před sebou hned několik svých prvních vystoupení za hranicemi své země. Zahrál si tak v chorvatském Záhřebu (Spacetime), v Rakousku na lineckém Technoelementu (tehdy tam s ním hrál i náš Agent). V Rakousku tehdy sklidil velký úspěch, a to hlavně díky svým dovednostem v mixování a scratchingu.
 
Inspirovaný svoji evropskou tour, založil tradici úspěšných house & techno nocí v Campinasi pod názvem  - P.U.S.H. V tomto čase si také Marcelo přizval Dje a producenta Leo Breanza a začal produkovat své vlastní tracky. Jeho originální koncepty byly nakonec zpracovány ve studiu a nakonec také vydány.

Kromě toho, Marcelo také neúnavně podporoval taneční scénu v Brazílii, přispíval na webové stránky mapující tamní scénu, na noci P.U.S.H. zval pravidelně nové tváře a také začal plánovat další tour po Evropě, ve spolupráci s Globalbeat a přáteli v Rakousku, Německu a také Čechách.

Opatřený velkým charismatem, dobrým hudebním vkusem a stylem mixování, se Marcelo snaží přesvědčit návštěvníky svých parties o čem doopravdy Djing je. Jeho vystoupení za gramofony by vám nemělo utéct.

MARIO RANIERI

Rakouský DJ a producent Mario Ranieri se narodil v roce 1980. Jeho jméno je často skloňováno na diskuzních fórech českých webů a bývá díky svým těžkobijícím setům označován za obdobu Dje Rushe.
První zkušenosti s hudbou získával již v dětství, kdy mimo jiné hrával na klavír. Díky svému bratranci, který se o něj staral, se pomalu dostával také k elektronické hudbě. Začal experimentovat s hudbou na PC a po čase skládat své první technotracky.
Po základní škole začal vydělávat a za našetřené peníze si koupil svůj první opravdový synthetizer a časem také další příslušenství do svého studia. Jeho práce se stává profesionálnější a produkuje vlastní tracky na svých labelech Schubfaktor a Schlagwerx.

Nyní patří mezi nejuznávanější rakouské producenty, produkuje inovativní desky s originálním zvukem nejen na svých labelech, ale např. u Clemense Neufelda, resp. na jeho labelu FON.
Chcete slyšet opravdový  techno „rushovský“ masakr v originálním provedení? Mario Ranieri vám ho předvede!

WALLPAPER
 
http://www.schubfaktor.at/sfdownloads/wallpapers/sfwp1024x768_01.jpg
http://www.schubfaktor.at/sfdownloads/wallpapers/sfwp1024x768_04.jpg
http://www.schubfaktor.at/sfdownloads/wallpapers/sfwp1024x768_03.jpg

 
The Biz - Benny Benassi liveshow CJ Bolland & MC Screen na Kingdomu - Především pobavit publikum! Brány království se otevírají... Předprodeje Vrazi na Kingdomu - British Murder Boys Unikátní warm up v brněnském Perpetuu s Colinem Dalem Mario Ranieri Potrvzený český lineup

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Oficiální vyjádření KINGDOM 2004 Čéšova reportáž z Kingdomu Ohlédnutí za Kingdomem od Harriese
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016