PARTYINFO

 

KINGDOM 2004 - FULL STYLES

Datum konání:
10.12.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - BVV (výstaviště)
DJs:
CJ Bolland + MC Screen (B), Gaetano Parisio (aka Gaetek; I), Space DJz (Jamie Bissmire + Ben Long; UK), British Murder Boys (live - Surgeon & Regis; UK), Marcelo K2 (aka The Pusher!; BRA), The Biz (live - The Benny Benassi), Mario Ranieri (A), Pietro, Michaela Salačová, Pornbros (aka Jerry + Orbith) + MC Black, Aton
Info:
dalin@djjerry.cz
Popis:
start 19:00
 
 
Rozhovor s CJ Bollandem Michaela Salačová "Pořádně si to užijte, stojí to za to"
The Pusher "Je to prostě výborný line-up!"

Marcelo, jak se díváš na line-up na Kingdomu?

Je to velice obsáhlý line-up...různé styly... CJ Bolland, jedno z velkých jmen uplynulých devadesátých let... Parisio – ten mě hodně ovlivnil na počátku mé kariéry, pomáhal mi získávat přehled v hudbě…. Regis a Surgeon, skvělý styl, miluji jejich produkci…. Ranieri – velmi energické tracky. Je to prostě výborný line-up!

Tvoje vystoupení na Kingdomu  nebude tvým prvním hraním v České Republice. Co vlastně o naší zemi víš a jaké jsou tvoje představy?

Po pravdě, příliš toho o ČR nevím, slyšel jsem pouze o Praze, že to je překrásné město, ale to je asi všechno. A ohledně mých představ o Kingdomu – věřím, tato party bude opravdu vyjímečná a všichni si ji užijí!

Marcelo, už jsi hrál v mnoha různých zemích Evropy, jako Chorvatsku, Rakousku, na Ukrajině… Můžeš zkusit nějak srovnat taneční scénu v Čechách a v těchto zemích?

V Čechách jsem hrál pouze dvakrát (po boku Afriky Islama). Srovnat mohu jen to, co jsem viděl při hraní v Roxy v Praze. Češi hudbu daleko více prožívají. V jiných zemích mají lidé hudbu také velmi rádi, ale nejsou už tak energičtí jako Češi J

Připravuješ se na tour po Evropě. Kde všude budeš hrát?

V Čechách jsem měl už dvě hraní…v klubu Roxy v Praze a na Vyhlídce v Brně, obě společně s Afrikou Islamem. Tento víkend (19.a 20.listopadu) hraji na Ukrajině ve Lvově, v Bit Beat Clubu a v Rivně Mango Clubu…26.a 27.listopadu hraji Khersoně a Kyjevu…pak 10.12. v Brně na Kingdomu… 17.12. v Alcatrazu ve Vyškově…18.12.Velké Meziříčí…24. a  25.12. (Vánoce) v Linzi v Rakousku…26.12. v Košicích na Slovensku. To je zatím vše pro tento rok. Teď čekám od mé agentury na nové termíny pro rok 2005.

To je našlapané tour :o) Na které akce a festivaly, kde budeš v budoucnu hrát, se nejvíce těšíš?

Street Parade Budapest, Orion Hall, Summer of Love, no, vlastně na jakoukoliv party všude na světě! :))))))

Brazílie – Evropa … jaké jsou hlavní rozdíly v taneční hudbě?

V Brazílie jsou dvě rozdílné „scény“. Klubová scéna a technoscéna (openair parties). Ta duhá scéna je více o technu, zatímco v klubech se hraje daleko klidnější a pomalejší hudba. V Evropě – nemohu toho příliš říct, protože jsem zde hrál zatím pouze v klubech. A hudba zde je hodně podobná jako v klubech v Brazílii.

Víme, že na labelech, kde vydáváš tracky jsou dvě rozdílná jména, Marcelo K2 a The Pusher! Řekni mi hlavní  rozdíly těchto dvou projektů.

Marcelo K2 – úderné techno (Giant & Dwarf, Fastfood Rec, GAD X-Cell, Refresh Rec.) a je to také projekt, na kterém spolupracuji s mým kolegou Leo Breanzou. The Pusher! – je to více „agresivní“ hudba, ale také zároveň hodně groovy a energická. (Advanced Records, UK - ade fenton's label). Moje první deska na labelu Advanced vyjde na začátku roku 2005 a bude obsahovat remixy od de Fentona a Johana Bacta. ADVANCED 023!!!!

Kdo pracuje na tvém bookingu po světě?

Je to můj dobrý přítel a zároveň manager Fero, který rozběhl Globalbeat Managment, agenturu, která byla založena v Brně v Čechách a v Linzi v Rakousku. Globalbeat také vydává moje tracky.

Jaký styl hudby hraješ a jaké jsou tvoje oblíbené labely?

Hraju všechno přes tech-house, electro až po tvrdé techno ( záleží na typu akce ). K mým nejoblíbenějším labelům patří compound, utils, advanced rec, kiddaz.fm, kne'deep, popero rec (renato cohen), electrix, giant & dwarf, beroshima rec, blackout audio, blueline, ale i spoustu dalších.

Vzkaž něco českým clubberům

Už se opravdu moc těším na svoje vystoupení na Kingdomu, předvedu to nejlepší, co umím! Díky za rozhovor. Nashledanou!

 
Gaetano Parisio - možná jsem příliš Ital The Pusher & Mario Ranieri na Kingdomu The Biz - Benny Benassi liveshow CJ Bolland & MC Screen na Kingdomu - Především pobavit publikum! Brány království se otevírají... Předprodeje Vrazi na Kingdomu - British Murder Boys Unikátní warm up v brněnském Perpetuu s Colinem Dalem Mario Ranieri Potrvzený český lineup

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Oficiální vyjádření KINGDOM 2004 Čéšova reportáž z Kingdomu Ohlédnutí za Kingdomem od Harriese
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016