PARTYINFO

 

OFFICIAL CREAMFIELDS AFTERPARTY

Datum konání:
07.08.2004 - sobota
Místo konání:
open air
DJs:
Loutka, Tráva, Orbith, Pat Heart, Enrico, Raju, Madman, Marcos, Eagle, FanTom, Tommy Rogers, Čenda, Lucky, Béďa, Paul Cocx, Liner, Eve a další
Info:
http://www.Studio54.cz
jan.dvorak@duplexduplex.cz
Popis:
koupaliště Roudnice nad Labem, asi 3 km od areálu Creamfileds
zdarma kyvadlová doprava, parkování zdarma
 
 
Kamikaze Creamfields Afterparty
Oficiální afterparty po letošním ročníku Creamfields bude v rukou odborníků ze Studia 54. Akce proběhne na nedalekém koupališti, kde se kromě koupání, občerstvení a sportovního vyžití, můžete těšit i na volbu Miss After.
 

V sobotu 7.8. v 6:00 se otevřou brány areálu letního koupaliště, vzdáleného cca 3 kilometry od místa konání festivalu. Ti z vás, kteří nepojedou autem, nemusí mít strach, jelikož od 6:00 bude zprovozněna zdarma kyvadlová doprava mezi místem konání afterparty a festivalem Creamfields. Pro automobilisty bude samozřejmě zajištěno parkování a to zdarma.

A na co se můžete těšit?

Kromě velmi zajímavého pestrého hudebního programu na masivním soundsystému vás čeká v první řadě super koupání, spousta barů, stánky s občerstvením včetně grilování a zmrzliny, turnaj ve vodním fotbálku, ping-pongové stoly a další sportovní vyžití. Kdo bude mít energie příliš, může ji využít například ve skákacím gumovém hradu! Aby toho nebylo málo, je pro vás připravena ještě soutěž v podobě volby první oficiální Miss After!:)

afterkremA kdo vám k tomu všemu bude hrát?

Těší se na vás přední DJští specialisté, kteří mají z afterparties velké zkušenosti a rozhodně nikdy žádnou nezkazí! Konkrétně jmenujme například DJs Loutka, Tráva, Orbith, Pat Heart, Enrico, Raju, Madman, Marcos, Eagle, FanTom, Tommy Rogers, Čenda, Lucky, Béďa, Paul Cocx, Liner, Eve a další a další. Navíc jak již bývá zvykem, je celkem pravděpodobné, že pokud někdo z dalších Creamfields DJs bude mít ještě chuť si zahrát, dorazí určitě potěšit i návštěvníky naší afterparty.

Další podrobnosti o této akci naleznete v Creamfields brožurkách, na letácích a na stránkách Creamfields.cz a Studio54.cz.

Tak už víte kde strávíte sobotu 7.srpna?;)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016