PARTYINFO

 

PERCEPTION - WORSHIP THE SUN

Datum konání:
14.08.2004 - sobota
Místo konání:
Plzeň - Beach club Borská přehrada
DJs:
Matt Chester (UK), Shawn Rudiman (USA), Face (Techno.cz), Molczik, Home, Neuf, Malda, Fox, Prochy, Nailer
Popis:
start 14:00, vstup 50 CZK
 
 
Perception - Worship the Sun
Vedle Matta se za gramofony postaví rovněž velice zajímavé osobnosti. Plzeňští Molczik, Home, Neuf, Malda a Fox. Prahu bude presentovat DJ Face a Prochy. A co by to bylo za AON party, kdyby se na ní neobjevil Nailer.
 

AON Czech Republic se vrací do svého nového "domova", Plzně a to jedině díky
možnosti se pořádně vyřádit.

Perception je pro AON zcela nová party, neboť na letošní léto neplánovala agentura žádnou open air událost.

Ale objevila se příležitost booknout londýnskou hvězdu MATTa CHESTERa, známého díky svým počinům na labelu 11th Hour Technologies, na kterém vydávají i další známí umělci, např. legenda z USA, Shawn Rudiman.

Matt Chester vystupoval již několikrát na akcích po ČR a byl jedním z prvních headlinerů festivalu Hradhouse v jeho historii.

Když jsme objevili Matta (který má mimochodem českou manželku), který byl akorát v ČR na dovolené, museli jsme se ho zkrátka zeptat, zda by neměl zájem vystoupit na naší akci.

On opravdu byl, ale pouze za podmínky, že akce bude pořádána pouze pro lidi, ne pro finanční zisk a že vstupné bude na nízké úrovni. Plácli jsme si!! Vstupné na tuto bezesporu kvalitně obsazenou akci je pouhých 50 CZK, což pomůže pokrýt náklady na zvuk a světla.

Vedle Matta se za gramofony postaví rovněž velice zajímavé osobnosti. Plzeňští MOLCZIK, HOME, NEUF, MALDA a FOX. Prahu bude presentovat DJ FACE a PROCHY. A co by to bylo za AON party, kdyby se na ní neobjevil NAILER. Party začíná v sobotu 14.8.2004 ve 14:00 a potrvá až do ranního kroupění, jak vy Češi říkáte. Vše se koná na dobře známém místě, na Beach Clubu na Borské přehradě!!

Nezapomeňte, že se jedná hlavně o zábavnou drinking session, takže o dobrou atmosféru s kvalitní hudbou nebude nouze! Na přípravách celé akce se podílí i Futurebeat.cz a to nejen mediálně.

To myslím vypovídá o slibované kalbě téměř vše.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016