PARTYINFO

 

APOKALYPSA 18 - ULTRASONIQUE

Datum konání:
15.10.2004 - pátek
Místo konání:
Brno - Boby Centrum
DJs:
Sonique, Lucca, Steven, Toky, Jerry + MC Black, Lucasch, Pietro
Climax stage: Chris Sadler, Ian Blond, Michaela Salačová, E-lite
 
 
Line up Rozhovor s Lucashem Mobilní vyzvánění od Sonique
Krátký rozhovor s Agentem
Dalším jménem, které jsme pro vás vyzpovídali před Apokalypsou, je úspěšný DJ, producent a promotér DJ Agent. Jak prožil léto, ale hlavně, co pro nás chystá na Apokalypsu se dozvíte na následujících řádcích.
 

Jak strávil DJ Agent léto? :-)
 
Začátek července byl ještě hodně pracovní. Finishovaly Svojšice. Po skončení festivalu jsem se odebral na chalupu a tam strávil až na víkendy, kdy sem vyjížděl za hraním, celé léto. Letos toho sluníčka moc nebylo, ale i tak sem se měl a dosud mám skvěle.

A jak se chystá strávit podzim? Kde všude tě budeme moct potkat?
 
Více méně takový standard. Připravujeme s kolegou Džejárem dvě akce do konce roku a příští rok Svojšice. V zimě se chci zase více věnovat produkci a samozřejmě budu hrát všude tam, kde o mojí hudbu projeví zájem. 
 
Jsi znám jako DJ, ale hlavně jako producent. Jak jde produkce? Co jsi poslední dobou vydal a co plánuješ v budoucnu?
 
Momentálně nemám moc nového materiálu. Něco jsem připravil na moje poslední live vystoupení a týden před Apokalypsou se zase zavřu ve studiu a budu připravovat nový materiál právě pro publikum, které chodí na Apokalypsu. V současné době neplánuji vydávat nic nového na vinylu. Veškerý svůj nový materiál hraji z Pioneer CDJ-1000, což mi úplně vyhovuje. 
 
Kromě toho, že jsi DJ a producent, tak i pořádáš festival Svojšice. Jak dopadly ty letošní a máte už nějakou představu, jak budou vypadat ty další? :-)
 
Letošní Svojšice se povedly. Až na desetistupňovou kosu v noci vše v pohodě. Východ slunce ráno byl balzám na všechna ta prokřehlá těla. Zaznamenali jsme, že věkový průměr návštěvníků letošních Svojšek se zvýšil. Úspěch také sklidila nová Jungle stage. Zvětšil se zájem o house a tak budeme příště věnovat zase víc pozornosti i tomuto stylu. Příští rok budou už čtyři taneční pódia. Máme už přesnou představu, koho pozveme, ale to ti samozřejmě nemůžu prozradit :-)
 
Co se ti vybaví, když se řekne Sonique?
 
Jen ten obličej z obalů a klipů. Rád se nechám překvapit.
 
Na Apokalypse zahraješ live set. Co můžeme očekávat?
 
Jak jsem již zmínil, připravím materiál jen pro Apokalypsu. Takže nový, převážně rovný materiál. Bude to šlapat.
 
Jak se na Apokalypsu těšíš?
 
Je to pro mě výzva. Představím se poprvé live na Moravě a tak si myslím, že si mě lidi přijdou poslechnout a že pak uslyším kladné ale i záporné reakce. Já do toho půjdu naplno.
 
A nakonec obligátní otázka: Nějaký vzkaz? :-)
 
Poslouchejte pozorně!

 
DJ Jerry - Interview Rozhovor s Luccou k Apokalypse Apokalypsa - Ultrasonic

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016