PARTYINFO

 

AIRSWING PARTY

Datum konání:
14.08.2004 - sobota
Místo konání:
Vysoký Chlumec - Stará Hospoda
DJs:
Greg (Tektoys ), Halama (Tetkoys), Zwooky (Tektoys)
Info:
http://tektoys.org
tektoys@tektoys.org
 
 
Airswing ve Vysokém Chlumci pod taktovkou agentury Tektoys
Ještě ne úplně oficiální agentura Tektoys.org ve spolupráci s Martinem Kacovským pořádá druhé pokračování party airswing ve Vysokém Chlumci.
 

Jedná se o prostor kuturního domu, tzv. staré hospody ve Vysokém Chlumci. Tento prostor je možné pomalu přetvářet ke klubovému vzhledu a první úpravy nyní celkem prázdného sálu proběhnou tento víkend. V budoucnu bychom chtěli tomuto prostoru dát vzhled undergroundové klubu, něco ve stylu Roxy.
 
Zatím na airswing 14.8. bude několik světel, stroboskop, videoprojekce(dokonce i VJ). Ceny na baru budou velmi příznivé a vypraven bude i speciální autobus na svoz partypeople ze Sedlčan. Fotky ze staré hospody udělám tento víkend a budou dostupné na našich stránkách.

Ve vysokém Chlumci se již uskutečnila airswing, ale ještě se tak nejmenovala a šlo spíše o setkání přátel. Nicméně se všechno povedlo na výbornou a nyní bychom chtěli oslovit větší množství lidí zainteresovaných do taneční, konkrétně pak techno, tech-house music jak v okolí, tak i z Prahy a jiných koutů republiky. Jsme přesvědčeni, že zahrajeme kvalitně a bude se bavit co nejvíce lidí, včetně nás, stejně tak, jako naposledy.


Vystoupí DJs: 

Next(tech-house.cz)
Greg(tektoys.org)
Halama(tektoys.org)
Zwooky(tektoys.org)

video by VJ Rantlsan

podrobné info na www.tektoys.org

případné dotazy na djhalama@tektoys.org

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016