PARTYINFO

 

PHILIPS INTERNATIONAL JAZZ FESTIVAL

Datum konání:
18.09.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - 02 Arena
Live:
Van Morrison, Richar Müller, Spyro Gyra, Mr. Acker Bilk, Dan Bárta, Jiří Stivín, Béla Szakcsi Lakatos
Info:
alexandra.hroncova@philips.com
Popis:
vstup 390, 690, 990, 1 590 a 3 990 CZK, rezervace na www.sazkaticket.cz
 
 
Mladé jazzové skupiny na soutěžním pódiu Novinky o Philips International Jazz Festivale Fakta o Philips International Jazz Festivalu - Sazka Aréna
Svátek jazzu v Sazka Aréně pro nejširší publikum
18. září se v Praze představí světová jazzová špička v čele s Van Morrisonem, Richardem Müllerem s jazzovým repertoárem, formací Spyro Gyra, Danem Bártou a mnoha dalšími. Vystoupí i mladé skupiny ovlivněné jazzem. Poprvé v české historii se jazzoví umělci představí širokému obecenstvu v Sazka Areně.
 

Praha, 6. května 2004 – nezapomenutelný den plný jazzu slibuje pražský Philips International Jazz Festival naplánovaný na sobotu 18. září. V prostředí nejmodernější víceúčelové haly Sazka Arena se představí nejen světová jazzová špička, ale také  mladé skupiny hrající hudbu ovlivněnou jazzem.

„Chceme, aby se Philips International Jazz Festival stal místem, na kterém se jazz vydá za mnoha svými posluchači,“ uvedl Ruud J. P. Jona, generální ředitel Philips Česká republika. „Společnost Philips má s podporou obdobných akcí zkušenosti po celém světě a věříme, že Philips Jazz Festival se stane jedinečnou událostí také pro české i zahraniční posluchače a po letošním prvním ročníku bude následovat mnoho dalších. Jsem moc rád, že jsme našli stejně smýšlející společnosti –  Citibank, Eurotel, Hotel Mövenpick a Volvo – které se staly partnery festivalu.“ dodal Ruud Jona.

Dramaturgie festivalu se snaží přiblížit nejširšímu publiku současný jazz v jeho nejrůznějších podobách.  Jako hlavní hvězda večera vystoupí Van Morrison, své skladby uvedou také Richard Müller,  americká formace Spyro Gyra a Dan Bárta. Představí se také Mr. Acker Bilk a jeho Paramount Jazz Band, od jehož prvního vystoupení v Praze letos uplyne 40 let. Připojí se k němu Béla Szakcsi Lakatos z Maďarska a Jiří Stivín, Na pódiu, které bude umístěno před budovou Sazka Areny se představí mladé skupiny hrající různé hudební styly ovlivněné jazzem.

Zahájení předprodeje vstupenek v cenách 390, 690, 990, 1 590 a 3 990,-  Kč je plánováno na červenec 2004 a bude probíhat na všech terminálech společnosti Sazka. Podrobné informace o festivalu i samotných umělcích najdou zájemci na internetové stránce festivalu: www.philips.cz.

Organizačně Philips International Jazz Festival zajišťuje Agentura 10:15. Na projektu se podílejí společnosti: Citibank, Eurotel, Hotel Mövenpick a Volvo Cars Česká republika.

O Philips International Jazz Festivalu
Philips International Jazz Festival představuje českému publiku nejrůznější podoby současného jazzu. Jeho první ročník se uskuteční v sobotu 18. září 2004 v  pražské Sazka Areně a vystupí na něm: Van Morrison, Richard Müller, Spyro Gyra, Dan Bárta, Mr. Acker Bilk, Jiří Stivín, a Béla Szakcsi Lakatos. Festival organizačně zajišťuje Agentura 10:15. Projekt podporují společnosti: Citibank, Eurotel, Hotel Mövenpick a Volvo Cars Česká republika.

Chcete-li více informací, kontaktujte prosím: 

Alexandra Hroncová, PR Account Executive,
Philips Česká republika, Šafránkova 1, 155 00 Praha 5
tel.: 233 099 379, mobil: 606 737 513, e-mail: alexandra.hroncova@philips.com

 
Informace o účinkujících na Philips International Jazz Festivalu

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
První roční Philips International Jazz Festivalu navštívilo přes 7 tisíc diváků
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016