PARTYINFO

 

ULTRA

Datum konání:
28.08.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
The Advent (Kombination Research/Lisabon), Aton, Kaisersoze
 
 
Ultra v Paradogsu s The Advent
Tuto sobotu proběhne již 17té pokračování klubové noci Ultra. Tento techno večírek je výhradně určen pro prezentaci těch nejlepších evropských a světových techno djs. Po boku dua Aton a Kaisersoze se podruhé v klubu Paradogs přestaví špičkový portugalský projekt The Advent, reprezentovaný již víc než 5 let pouze jedním členem Cisco Ferreirou.
 

Bohatá historie projektu The Advent se datuje od roku 1995, kdy bylo vydáno jejich debutové album. Od té doby byla projektu The Advent vydána ať již pod hlavičkou velkých společností či jejich vlastních labelů, řada singlů a alb.  Projekt The Advent je ve světě velice ceněnou a vyhledávanou součástí těch nejkvalitnějších techno party. Vystoupení The Advent v Paradogsu na večírku Ultra dne 28.8.2004 se dá směle označit jako svátek všech techno nadšenců.

Bio The Advent

Advent je součástí house/techno scény již mnoho let. Francisco  Ferreira odstartoval svou kariéru , když krátce po dokončení školy pracoval jako zvukař pro Jacka Traxa, Derricka Maye, Finger Inc. A Adonise. Ciscovy solo vydání v roce 1988 zahrnovaly „Space Opera´s“ The Project u Rands Records, Belgium a Cisco Ferreira EP u Fragile Records.  Jeho další zvučení zahrnovalo práci s Loose Ends, Bang the Party a Shock Sound Systém (Ashley Beadle).

V roce 1990 taky spolupracoval s Fade II Black pro Bio Rhythms 2 u Network Records. Byl rovněž co producentem s CJ Bollandem – The 4th Sign/Mantra, Camarage, Nightbreed a Live At Universe pro RandS Records.

V roce 1994 Cisco podepsal s Internal Recordings a vytvořil The Advent.  Od té doby vydal mnoho vynikajících EP, kde můžete najít kombinaci toho nejlepšího z Electra a Techna, ale vždy jde o hudbu s dance floor nádechem.
 
Styl The Adventa pefektně vystihuje Elements of Life z roku 1994, které bylo mnohokrát otestována při živých vystoupeních.
Potom přišlo Shaded Elements (remix project) a po něm následovalo jeho třetí album Nex Beginning´s (1996).

V roce 1998 přišlo album Kombination Phunk. Jde o řadu tracků, které jsou doplněny Dopplereffect, Luke Slater´s Planetary Assault Systems a Joey Beltram.

Cisco má nyní hodně labelů jako Kombination Research a Alpha Recordings. Kombination Research zahájil svou činnost v roce 97 s cílem udržet „100advent style“. Po 13 úspěšných vydáních u Kombination Research musel přijít čas představit projekt založený na stejné myšlence jako Shaded elements. Tento projekt „Re Creations“ představuje nové talenty za posledních 7 let a mixy posledních 18 EP´s u Kombination Research.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016