PARTYINFO

 

TIËSTO

Datum konání:
13.11.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Tiësto (NL), Tkac & Haverlik, Michael Burian, Lucca vs. Spyro, Laydee Jane, Elite
2nd stage: Paco, Crash DJ team - Dolphin & Sally J, Music Madness - Madman & Raju, Alfonso & Texx aka Funk Punx
Popis:
vstup 330 CZK (Ticketpro, shop.techno.cz)
Line-up:
Main Stage:

20.00 - 21.00 Elite
21.00 - 22.30 Tkáč & Haverlík
22.30 - 00.30 Michael Burian
00.30 - 03.30 Tiësto
03.30 - 04.30 LayDee Jane
04.30 - 05.30 Lucca a Spyro


Second stage:

20.00 - 21.30 Madman
21.30 - 23.30 Crash DJ Team (DJ Dolphin & DJ Sally J)
23.30 - 01.00 P@co
01.00 - 04.00 Funx Punx (DJs Texx & Alfonso) vs Rob Smile
04.00 - 05.00 Marek Řeřicha (Dance Extravaganza)
05.00 - 06.00 Raju

 
 
 
LayDee Jane má nový singl Titan-ic Warm Up a After Party Praktické informace
Last Info a Line-up
Již tuto sobotu, 13. listopadu 2004 vystoupí v pražské T-Mobile aréně asi nejzářivější ikona současné taneční hudby, nejpopulárnější DJ současnosti - DJ Tiësto. Program na hlavní scéně doplní domácí hvězda Michael Burian, tranceová princezna Laydee Jane, ostravská sympatická DJka E-lite, úspěšná dvojice slovenských producentů a DJs Tkáč & Haverlík, a při společném groovy techno setu se sejdou DJka Lucca a DJ Spyro.
 

Pro příznivce jemnějších beatů je pak v prostorách T-mobile areny připravena druhá stage, na které bude hudba vycházet ze stejného základu jako na hlavním podiu – tedy současná progresivní tvorba proplouvající od trance, přes house až k funku.Ve společném setu se představí DJ Dolphin & DJ Sally J pod názvem Crash DJ team, dalšími jmény jsou pak Music Madness aka Madman & Raju, Marek Řeřicha a Alfonso & Texx aka Funk Punx.

Zde jsou některé informace, které vám přiblíží, jak bude vypadat prostor a jak se na party připravit.

T-mobile Aréna se 13.11. změní na obrovský klub s kapacitou až 15.000 návštěvníků.

Hlavní plochu budou lemovat velkokapacitní bary, které občerství všechny tancechtivé, kteří tak nebudou muset opouštět taneční epicentrum. Na chodbách se dále objeví stánky s jídlem, světelnými předměty, hudbou, atd.

Aréna bude ozvučena kvalitním sound systémem V-DOSC L"Acoustics o výkonu 60 kW. Zvukový systém na hlavním pódiu bude mít velkou výkonovou rezervu - 200 kW, což by bez problémů kvalitně ozvučilo prostor s padesáti tisíci diváky. Světelná aparatura bude přehlídkou toho nejlepšího, co lze v ČR vídat při velkých koncertech, včetně výkonného barevného laseru, který byl použit např. při vystoupení Paula Van Dyka.V rámci hlavní scény, řešené jako koncertní podium, bude použito obří projekční plátno se sedmi videoprojekcemi, pro které si někteří DJ´s sami dodávají podklady.

Brány T-mobile arény se otevřou v 19.30 hodin, a od 20:00 budou první návštěvníci moci slyšet první z Dj´s, kteří ten večer vystoupí. Konec je očekáván v neděli kolem 6. hodiny ranní. Na akci bude akceptováno užívání neprofesionálních fotoaparátů, pořizování jiných audiovizuálních záznamů není dovoleno. Návštěvníci si budou moci odložit oblečení v několika velkých šatnách. O bezpečnost a zdravotní zajištění se postarají profesionálové se zkušenostmi z podobně velkých akcí. Na akci platí zákaz vnášení jakýchkoli nebezpečných předmětů, zbraní, nebezpečných látek a vlastního občerstvení.

Více informací na www.tiesto.cz

 
Nový web LayDee Jane Tiesto in Concert ke stažení Levnější vstupné na Tiësta až do neděle Novinky na webu DJe Tiësta Tiësto nejlepším djem podle DJ Magu Happy týden Tiëstův set na internetu Druhá stage = dvě party za cenu jedné Set Tkac&Haverlik ke stažení na www.tiesto.cz Poslední šance na lístky za 340,- a rozhovor s Tiestem Speciální sleva vstupného pro "párty party" Nový web: www.tiesto.cz Tiesto - dojmy z hraní na LOH v Aténách Nejlevnější vstupenky až do pátku 3. 9. 2004 Nejlevnější vstupné na Tiesta do 1. září Další jméno v line-upu, Rekordní předprodeje Tiësto na Olympiádě DJ Tiesto na podzim v Praze!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření JPA k akci s DJem Tiëstem Prohlášení záchranářů k zajištění na Tiësto party Report z Tiësta od Jukiho
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016