PARTYINFO

 

TIËSTO

Datum konání:
13.11.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
DJs:
Tiësto (NL), Tkac & Haverlik, Michael Burian, Lucca vs. Spyro, Laydee Jane, Elite
2nd stage: Paco, Crash DJ team - Dolphin & Sally J, Music Madness - Madman & Raju, Alfonso & Texx aka Funk Punx
Popis:
vstup 330 CZK (Ticketpro, shop.techno.cz)
Line-up:
Main Stage:

20.00 - 21.00 Elite
21.00 - 22.30 Tkáč & Haverlík
22.30 - 00.30 Michael Burian
00.30 - 03.30 Tiësto
03.30 - 04.30 LayDee Jane
04.30 - 05.30 Lucca a Spyro


Second stage:

20.00 - 21.30 Madman
21.30 - 23.30 Crash DJ Team (DJ Dolphin & DJ Sally J)
23.30 - 01.00 P@co
01.00 - 04.00 Funx Punx (DJs Texx & Alfonso) vs Rob Smile
04.00 - 05.00 Marek Řeřicha (Dance Extravaganza)
05.00 - 06.00 Raju

 
 
 
LayDee Jane má nový singl Titan-ic Warm Up a After Party Praktické informace Last Info a Line-up
Nový web LayDee Jane
Ti co chodí na stránky LJ pravidelně si určitě všimli, že několik dní nebyly v provozu. Krátká "výluka" byla nutná pro implementaci nové, už čtvrté verze stránek, která využívá hodně nových technologických prvků. Ačkoliv se tento web nezdá na první pohled nikterak větší, než předešlá verze, opak je pravdou.
 

Celková velikost webu je zatím asi 1,5 GB !! Tvůrci nového webu opět brali ohled na uživatele jak s pomalým, tak i s vysokorychlostním internetovým připojením. Na úvodní stránce si můžete vybrat ze dvou variant, a to buď jednoduchou verzi HTML nebo Flash verzi,  která  navíc obsahuje animované menu a  každou sekci provází jiná hudební smyčka. A teď k některým novinkám podrobněji:

- News budou aktualizovány nejméně 1x týdně, a to ve čtyřech jazykových mutacích, samozřejmě včetně češtiny. V levé spodní části uvidíte na první pohled co je na webu nového (Last Add), a tak už nemusíte nově přidané informace nebo jiné soubory složitě vyhledávat.

- Novinkou je bezplatná registrace návštěvníků, kterým se po registraci zpřístupní druhá úroveň webu, a to především poslouchání audia, stahování wallpaperů, prohlížení video klipů a v případě zájmu budou mít registrocvaní uživatelé vždy jako první aktuální novinky v jazyce jaký si nastaví. Časem pro tyto registrované uživatele přibude i možnost nakupování v e-shopu (CD, singly, merchandise atd.) a dále možnost SMS soutěží o CD, volné vstupy a podobně. Profil i heslo je možno kdykoliv změnit.

- V sekci „Picture“ najdete více než 1000 fotografií LayDee Jane, především z akcí, na kterých hrála, dále dje se kterými se na svých vystoupeních setkala, video a ke stažení bude každý měsíc nový wallpaper. Fotogalerie je možno prohlížet i v tzv. módu Slide Show, kde se po 2-5 vteřinách fotky načítají automaticky.

- V sekci „Audio“ jsou ke streamovanému poslechu připraveny demo-cd LayDee Jane, její live sety z vystoupení, rádio sety, vlastní produkce a další. Vše ve dvou variantách podle rychlosti připojení.

- A další novinkou je sekce „Ask Me“, kde se můžete bez registrace ptát přímo LayDee Jane na to, co vás o ní zajímá. Vaše otázky se budou ukládat do databáze, odkud vám LayDee Jane bude zpětně odpovídat jak nejrychleji to bude možné. Vznikne tak určitě zajímavý a nekonečný rozhovor mezi vámi a LayDee Jane.

- A ještě pro zajímavost jedna informace takříkajíc „ze zákulisí“:  Správa téměř každé sekce i podsekce je řešena plnou administrací, včetně bookingu, který je přímo propojený se sekcí „Diary“, kde se tedy omažitě objeví každý nově potvrzený termín vystoupení.

www.laydeejane.com

 
Tiesto in Concert ke stažení Levnější vstupné na Tiësta až do neděle Novinky na webu DJe Tiësta Tiësto nejlepším djem podle DJ Magu Happy týden Tiëstův set na internetu Druhá stage = dvě party za cenu jedné Set Tkac&Haverlik ke stažení na www.tiesto.cz Poslední šance na lístky za 340,- a rozhovor s Tiestem Speciální sleva vstupného pro "párty party" Nový web: www.tiesto.cz Tiesto - dojmy z hraní na LOH v Aténách Nejlevnější vstupenky až do pátku 3. 9. 2004 Nejlevnější vstupné na Tiesta do 1. září Další jméno v line-upu, Rekordní předprodeje Tiësto na Olympiádě DJ Tiesto na podzim v Praze!

Flyer

 
flyer
 

Reporty

 
Vyjádření JPA k akci s DJem Tiëstem Prohlášení záchranářů k zajištění na Tiësto party Report z Tiësta od Jukiho
 

Fotoreporty

 
Dan
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016