PARTYINFO

 

DJS ON DA SOUNDSTRIKE

Datum konání:
25.09.2004 - sobota
Místo konání:
Ostrava - Fabric
DJs:
Alex Bau (Toneman, Ger), Michael Rieger, Jerky M, Kerbos, Felix Caster, Zoltenn
Info:
http://www.soundstrike.org...
 
 
DJs On Da Soundstrike - news a hudební pozvánka
O víkendu 24.9. se v pražském Matrixu a 25.9. v ostravském Fabricu představí na techno akcích "DJs On Da Soundstrike" Alex Bau své nové CD "Connected".
 

Alex o svém albu:

Můžete si říci: "Ano, jsme napojeni!"? - Po mnoho let posloucháme elektronickou hudbu všech forem od minimal, přes hard, groovy, housy nebo jinak bláznivou... Říkejte tomu jak chcete, já tomu říkám techno! A to nejlepší je, že techno má schopnost spojovat lidi!

Otázka zní: Jste tedy napojeni?

Pevně věřím, že ano ... pro vaše nejlepší potěšení!!! A doufám, že si také užijete mou hudbu.

Nicméně ani domácí zástupci se nenechají zahanbit. Členové projektu Soundstrike - Jerky M, Kerberos a Zoltenn - představí na těchto akcích svou vlastní tvorbu, na které pracovali poslední rok. Můžete se těšit na back-2-back sety plné melodického techna, překvapivých zvratů a náladových prvků.

Pro všechny kdo si budou chtít odpočinout od tvrdého zvuku hlavní stage je připravena druhá house stage, které budou vévodit hlavně Felix Caster, Tupolew a Lock-Na.

Tuto sobotu můžete vyslechnout hudební pozvánku v pořadu Marka Řeřichy "Dance Extravaganza", kde Jerky M v živém setu představí nejen tvorbu Alexe Bau, ale také projektu Soundstrike. Sekundovat mu bude Felix Caster, který odehraje spíše houseový set.

více info na:
www.soundstrike.org
jerky.m@soundstrike.org

 
Alex Bau - Biografie a představení DJs

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016