PARTYINFO

 

RAVER´S UNITE

Datum konání:
03.09.2004 - pátek
Místo konání:
Boskovice - Sokolovna
DJs:
Scanners.cz techno stage: Agent (Roxy), Nika 77 (Techno.cz), Scorn, Voodoo piet, Malda vs. Jack R. (Techanalitic - Plzeň), Reyko
Spaceboss.net progressive stage: Dave Fish (Exwired.org rec - Brno), E.S.W.L. (DJmix.cz - Praha), BB Mike (Citadela, utc Břeclav), Flower, Nelo + MC Cord Arim, T-Raidr
Reggae + minimal chill-out: Amor, Vodník, Chesev
Info:
http://freefall.wz.cz
Popis:
vstup 100/150 CZK, start 20:00
 
 
Rozhovor s Dave Fishem
Raver´s Unite
V pátek 3. září 2004 pořádá v Boskovicích Freefall Crew již třetí pokračování minifestiválku elektronické hudby s názvem Raver's Unite, tentokráte s podtitulem "Trancendence". Jak už bývá zvykem, party je hned o dvou stageích a to sice tradičně o technu a druhou stage má tentokrát namísto drum'n'bassu styl progressive house/trance.
 

V rámci Scanners.cz techno stage se představí jako headlineři večera DJs AGENT (Roxy/Praha) a NIKA 77 Techno.cz/Praha). Pozvání přijali také kamarádi Malda a Jack R (Techanalitic/Plzeň), kteří zahrají battle set ze čtyř gramofonů a dvou mixů. Zbývající místa v lineupu zaplní "okresní elita" - Voodoo Piet, který na akci oslaví své xté narozeniny, Scorn a Reyko.

Na Spaceboss.net progressive stagei si můžete vychutnat líbivou stimulaci hudebních vln v podání brněnského DJe a producenta Davida Fishera aka Davea Fishe (Exwired.org rec/Brno), který na RU:03 představí své druhé (progressivní) já. Z Prahy dorazí další skvělý DJ - E.S.W.L., který vystupuje pod hlavičkou DJmix.cz bookingu. Jeho pražským zvukem tak nádherně rozšíříme hudební pestrost právě druhé stage. Z jihu moravy přijal pozvání další skvělý DJ, BB MIKE (UTC/Břeclav), mimojiné spolupořadatel indoorparty Citadela, který se taktéž představí v trošku jiném světle, než jsme zvyklí. Lineup na progressivu uzavírají okresní experti - T-Raidr, Flower a Nelo, který vystoupí ve speciálním setu podpořeným MCím.

Specialitkou akce bude červený laser, hlavní stage se bude pyšnit 10 kw kvalitního zvuku, světelnou show od Cyber lights, nebudou chybět stylové dekorace, live vizualizace v podání mistrů z TV FUCK ART, samozřejmostí jsou též goučka a přibude jako taková třešnička na dortu pánská stripshow. Druhá stage bude mít 3KW zvuku, dekorace, vizualizace a příjemné posezení.

Nebude chybět ani chill out s kvalitní RAGGAE a Minimal muzikou, kde zahrají AMOR, VODNíK, CHESEV a další. V rámci chill outu bude také čajovna s vodními dýmkami a streetworkeský stánek zaměřený na protidrogovou pravenci.

Takže - pokud nemáte co na práci a měli byste se v pátek 3.září nedej bože nudit, doražte do Boskovic u Brna a přijeďte si zapařit na příjemnou akcičku.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016