PARTYINFO

 

ITF

Datum konání:
18.09.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Akropolis
DJs:
čeští a slovenští finalisté ITF
Live:
Bahamadia (USA), Kev Brown
Info:
http://www.itfczechoslovakia.com
Popis:
ITF - československé finále nejlepších battle DJs
 
 
Kola z oceli se začnou kalit na ITF v Paláci Akropolis již zítra!
Poslední den zbývá, než to všechno vypukne. Svátek všech vinylových jezdců, mecheche, na kterém se sleze výkvět českého a slovenského DJingu, v sobotu 18.9. v Pražském Paláci Akropolis a již od 18:00 poměřil síly, aby zjistil, kdo je v Čechách na Slovensku opravdu nej a kam se u nás DJing za rok, co uběhl od loňského finále ITF posunul.
 

Jehly jsou nabroušeny, prsty se začínají klepat i těm nejzkušenějším a není se co divit - na dveře klepe příležitost, která se opakuje jen jednou do roka – možnost postoupit dále a předvést své skills na ITF finále Evropském (platí pro vítěze kategorií Scratching, Beat Juggling a DJ Teams) nebo rovnou červený koberec do síně nesmrtelnosti, zapsáním se do dějin turntablismu účastí na ITF finále světovém, možnost, jenž čeká na vítěze kategorie hlavní – Advancement Class. Jakékoliv věcné ceny se s takovýmto zviditelněním jména a posunutím kariéry do jiné dimenze dají srovnávat jen těžko.

Tam, kam se naši kluci budou snažit podívat už měli možnost nahlédnout ti, na jejichž rozhodnutích bude záviset, jak to celé dopadne – zahraniční porotci. Mehdi z Brna byl jedním z pilířů domácí scény od jejího zrodu a i když se letos nečekaně rozhodl pověsit gramofon na hřebík, patří mu pocta soudcování domácího finále ITF zcela zaslouženě. A spekulovat o povolanosti dvou zahraničních porotců už by bylo úplně bezpředmětným. Exotický Asiat Beware, několikanásobný DMC šampion Hong Kongu loni dostal do varu narvané Roxy na ITF Eastern Hemisphere Finals a pro letošek si tento Gangsta Snake Number One pro diváky jistě nepřipravil podívanou o nic horší. A Němec Kid Fresh, loňský dvojnásobný světový šampion ITF (Beat Juggling a DJ Teamy spolu se zbytkem Lordz Of Fitness) už je kategorie sama pro sebe. Beat Juggling jako dělá on, zvládá jen opravdu vyvolená světová smetánka a loni nepotkal nikoho, kdo by porovnání s jeho výkony snesl se ctí.

BahamadiaJak již bylo řečeno v úvodu, celá akce začíná rozstřelem hlavní kategorie – Advancement Class v 18:00 a bude pokračovat všemi soutěžními kategoriemi (Scratching, Beat Juggling, DJ Teams) a exhibicemi porotců až po slavnostní vyhlášení nejlepších DJ’s v Čechách a na Slovensku pro rok 2004, po němž se program přehoupne do své druhé, neméně zajímavé části. Prostor totiž vyklidí rozžhavené gramofony pro nažhavené mikrofony. Z Ameriky nám dorazila ITF koncertně podpořit rapová superbomba – Bahamadia – jedna z nejlepších ženských rapperek na světě znamená pro domácí publikum dosud neznámou zkušenost, poněvadž nic podobného se tu ještě neodehrálo. První dáma rapu ale samozřejmě nepřijede sama a ani její pobočník jménem Kev Brown není jméno k zahození. Producent, který svým  Brown Album odstartoval remixovou horečku Jay Zho Black Alba a spolupracoval s lidmi jako DJ Jazzy Jeff nebo De La Soul určitě také bude mít dost a dost co předvádět.

Podrobný lineup celé akce najdete na oficiálních stránkách ITF – www.itfczechoslovakia.com, každopádně koncert by měl začínat před jedenáctou hodinou večerní a párty, kterou vás jako spíkr provede Mikro, známý jako sobotní moderátor letošního Hip Hop Kempu, pojede na baru i v hlavním sále spolu s DJ’s Kato a Tuco i po skončení koncertů až do časných ranních hodin. Nikde jinde v okruhu 500 kilometrů v tu chvíli jistojistě nenajdete na jednom místě tolik DJ’s, takže myslím, že párty v duchu oslavování vítězů ještě přichystá nejedno překvápko a že by bylo neradno na této události začátku podzimu chybět.

Takže ještě jednou, sobota 18.9., Palác Akropolis, finále CZ-SK ITF s nejlepšími DJ’s z Čech i Slovenska a koncerty Bahamadia + Kev Brown z Ameriky. Předprodej za 190 v Ticketstreamu - www.ticketstream.cz a v BBaRáK shopu (Přibyslavská 10, Praha 3), na místě za 230, cena vyloženě lid(b)ová.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016