PARTYINFO

 

GOVINDA - THE SENSORY INFUSION TOUR 2004

Datum konání:
10.09.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Govinda (Austin, Texas, U.S.A), Ganesh (India)
special bhangra set by Béla En
Popis:
live percussion, oriental dancers, Govinda visuals
 
 
DJ Ganesh (India/France) - rozhovor
The Sensory Infusion Tour 2004
The Sensory Infusion Tour zavede Govindu hned do několika významných evropských metropolí. Vůbec poprvé v historii budeme mít možnost spatřit tuto výjimečnou show.
 

GovindaGovinda až do dnešních dní vystupoval pouze v U.S.A a Asii. Společníkem na této cestě mu bude indický dj Ganesh, který žije a produkuje v Paříži. Jejich mix tradičních arabských a indických melodií, ve kterém se objevují prvky elektra je naprosto novým hudebním zážitkem. Govindovy skladby můžete nalézt na kompilacích Budha Bar, či Nirvana Lounge, nyní nastal čas propagovat jeho nové album "Worlds Within."

DJ Ganesh, který se k turné připojuje teprve v září je tím správným elementem, který  dává celé show pravý orientální nádech. Během několika posledních let se stal jedním z nejrespektovanějších  umělců na vznikající electro-indické scéně ve Francii. Jeho skvělý styl jakým mixuje indické rytmy s housem a drum'n'bassem mu získává stále více příznivců. Jeho sety jsou jedním z vrcholů celého turné.

Nenechte si ujít výjimečnou příležitost. V pátek 10.9.2004 dorazí Govinda a Ganesh a jejich "The Sensory Infusion Tour" do klubu Radost FX.

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016