PARTYINFO

 

SMOKING JOE IN PERSON

Datum konání:
17.09.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Smokin Joe (UK), Tráva, Vectif
Popis:
vstup 250 CZK v předprodeji (kancelář Radost FX)
start 22:00
 
 
Smokin' Jo v Radosti FX
Po akcích s Judge Julesem a Danny Ramplingem tu máme další pokračování ze série akcí In Person. Naším dalším hostem bude jediná djka světa, která doposud obdržela titul „Dj Of The Year“, Smokin´Jo.
 

Smokin' Jo

Je považována za jeden z největších talentů na poli britské taneční hudby za posledních 10 let. Jako jediná žena DJka získala prestižní ocenění Dj Of The Year, které uděluje přední britský časopis DJ.

Narodila se jako Joanne Joseph a své umělecké jméno zdědila po slavném boxerovi Smoking Joe Fraserovi. Jejím veliký fanouškem je samotný Danny Tenaglia, který ji pravidelně zve jako hosta do klubu Vinyl v New Yorku.

Její mezinárodní kredit ji zajistil vystoupení na těch nejprestižnějších světových akcích, hrála ve všech zásadních světových klubech a již několik let je nejznámější residentkou klubu Manumission na Ibize. Vystupovala jako host na turné kapely Pet Shop Boys, Grace Jones, Skunk Anansie a Jamiroquai, ale i na módních přehlídkách Alexandra Queena a Michiko Kishino a její jméno naleznete i v celebrity sekci modelingové agentury Storm vedle Robbieho Williamse a All Saints.

Dnes působí i jako novinářka a moderátorka hudební TV stanice MTV s pořadem Dance In Ibiza. Její styl můžeme charakterizovat jako sexydirtyhousemusic.

Party In Person je tím nejlepším, čím se klub Radost FX tento rok prezentuje. Ještě teď vzpomínáme na dvě předchozí akce, kdy dorazili Judge Jules a Danny Rampling. Tyto večery nabízejí to nejlepší, co současná elektronická scéna nabízí. Do konce roku se setkáme ještě na jedné akci tohoto názvu, jméno hosta zatím neprozradíme, vše je v jednání. Vysoká laťka kvality je však zaručena a my doufáme, že vám tyto večery budem moci nabídnout i příští rok.

Předprodej nejlevnějších vstupenek za 250 CZK zahájen v kanceláři klubu Radost FX, Bělehradská 120 00 Praha 2

Info: www.smokinjo.com, www.radostfx.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016