PARTYINFO

 

FUTURE SOUNDZ

Datum konání:
03.09.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Lucas (roxy booking), Airto (roxy booking), Fresh (sfinks – sopot)
chill-out: 2K & Terqua
Popis:
vstup zdarma, start 22:00
 
 
DJ Fresh BIO
Futuresoundz
Jako na každý první pátek v měsíci si i na 3. září přichystal DJ Lucas v klubu Roxy další díl svého mejdánku Futuresoundz, se vstupem do 23:00 zdarma.
 

A tentokrát to opravdu nebude jako pokaždé, neboť lineup ošperkuje polský DJ FRESH, resident klubu Sfinks aka “polské Haciendy“.

Zkušený DJ FRESH je známý svými strhujícími energickými sety, obsahujícími všechny formy houseu, breaky i kousky z čehokoliv mezi tím. Ostatně, ne náhodou si výše zmíněnou residenturu drží celých 9 let a zahrál si po boku těch nejlepších DJs (Carl Cox, Sasha, ad.) a kromě Creamfields festivalu byl dokonce i hostem Creamfields opening párty v Liverpoolu… Společně s minulým zahraničním FUTURESOUNDZ hostem, DJem Hypnem, též pořádá jejich úspěšné noci Magic.

Očekávaný set DJe FRESHE a neodolatelný funky tech house s kousky breaku residenta DJe LUCASE pak doplní třetí host, DJ AIRTO. Zasloužilý tuzemský DJ se skvělým citem pro atmosféru a s tech house – electro deskami takového děje, že velká část kolegů může jen tiše závidět.

Připraven bude i zlomeně taneční d’n’b chillout s DJi 2K & TERQUA.

Těšíme se tedy na vás v pátek 3. září v klubu Roxy na večírku DJe LUCASE FUTURESOUNDZ!

A nezapomeňte, do 23:00 vstup ZDARMA!!

Hlavním mediálním partnerem je tech-house.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016