PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
18.09.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Desyn Masiello (Bedrock/UK), Rai, Joel Einhorn (roxy booking)
Chill Out: Lillou, Airto
Line-up:
22:00 - 01:00 Joel Einhorn
01:00 - 03:00 Desyn Masiello
03:00 - 06:00 Rai

chillout: Lillou & Airto
 
 
Desyn Masiello - rozhovor
Další Zen v Roxy
Po srpnovém narozeninovém vydání se nejpopulárnější klubovka opět hlásí svým zářijovým dílem. A opět všem tancechtivým nabídne exkluzivní hudební zážitek. V sobotu 18.9. se v klubu Roxy objeví vedle ověřených residentů Raie a Joela Einhorna „future DJ hero“ Desyn Masyello.
 

DJ, jehož výše zmíněným titulem ověnčili v prestižním časopise DJ Magazine neověnčil jen tak někdo pánové jako Danny Howells, Sander Kleinenberg a Deep Dish. A čím že se to Desynovi podařilo zaujmout tak gurmánské uši? Asi tím, že je jiný, nekopíruje a hudbou opravdu žije. Koho by ostatně nestrhly jeho totálně freestyleové sety (od starých klasik, přes progressive až po třeba reggae, funk,..), složené z velké části z dlouho vybíraných nových desek a vlastních editů spousty tracků.

Svým hraním už tak roztančil takřka celý svět (včetně vlastního turné) a svůj um dokázal i na několika kompilacích. Však tu aktuální, namíchanou pro legendární Bedrock, nám představí právě na Zenu. V nakonec je třeba také zmínit, že je Desyn majitelem dvou labelů a sám i produkuje.

Hosta pak samozřejmě doplní breakem okořeněný progressive příběh Joela Einhorna a precizní našláplý progressive set DJe Raie. Deepem vonící chillout nabídne klasik Airto s DJane Lillou. O světelnou a laser show se postarají divočáci z Wild Music, videoprojekci zajistí mimo.tv a chybět nebudou UV dekorace. Těšíme se na vás tedy v sobotu 18. září na ZENu s Desynem Masiello.

Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese www.roxy.cz .

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016