PARTYINFO

 

SUPPORT KAPPA HELP 2

Datum konání:
18.09.2004 - sobota
Místo konání:
Hranice - Beseda
DJs:
Pelacha (ESP), Lucca, Boris Carloff, Charlie One a další
Info:
http://www.support.kappa-help.cz
support@kappa-help.cz
Popis:
benefiční akce na podporu aktivit občanského sdružení Kappa-Help
 
 
Support Kappa Help II bude poslední
Za organizací benefičních akcí Support Kappa Help stojí část Olympia Crew, kteří se zapsali do ne bezvýznamné historie malých, ale postupně kulturně umírajících Hranic na Moravě zlatým písmem sérií klubovek, na nichž se vystřídala řada uznávaných jmen naší taneční scény (Lucca, Miss Renny, Hyde, Orbith, …) včetně několika zajímavých zahraničních hostů (Nito, James Dean, Relentless, …).
 

Vzhledem k nezadržitelnému pádu technoscény do bažin šoubyznysu a komerce se však rozhodli ukončit pořádání technoparties a zaměřit se na styly taneční scény setrvávající blíže původním myšlenkám a kořenům této kultury.

Last Techno Stage párty Support Kappa Help II tedy bude, jak už samotný název napovídá, definitivním rozloučením promotérů s komerční techno scénou. Vzestupný trend v kvalitě svých akcí však slibují i tentokrát rozhodně dodržet.

Asi  největším lákadlem bude vystoupení dvojice předních evropských Djek. Nejuznávanější španělská Djka Pelacha bude hrát ve společném dvouhodinovém setu ze čtyř gramofonů a dvou mixážních pultů s aktuální nositelkou titulu „DJ Roku“ Luccou.
 
Další učinkující Kitu, Petyka a Raa.a  není potřeba na střední Moravě nijak podrobně představovat, neboť všichni tři se již do srdcí místních kluberů zapsali zlatým místem! Nicméně pro ty vzdálenější alespoň zmínka o systémákovi Petykovi. Tento beznadějný blázen pro kulaté asfaltové placičky absolvoval dlouhý a nerovný boj s místní radnicí aby mohl pořádat párties alespoň v malém nehostinném prostoru na odlehlém koupališti za městem. Během první a bohužel také poslední letní sezóny se tohle doupě natolik profláklo, že se na jeho undergroundový techno a dnb akce sjížděli lidi z celé střední Moravy.
Vystoupení Djů na hlavní stagei pak doplní svou projekcí vynikající pražský Vj Pet.Ta.

Cílem všech uplynulých akcí bylo vždy především zprostředkovat mladým lidem na malém městě skutečně neobyčejný kulturní zážitek a ne vydělat peníze. Proto stejně jako první, i poslední akce je čistě benefiční a veškerý výtěžek ze vstupného bude věnován zpět mladým lidem prostřednictvím primárně-preventivních programů občanského sdružení Kappa-Help.

Pro náročnější klubery bude nachystán narozeninový chill-out. Breakbeatovou a downtempovou náladu budou produkovat Charlie One, Boris Carloff, Bob Mustard, James Baseley, Kev Quadrant, Korda a Estez.

Support Kappa Help II odstartuje v sobotu 18. září ve 20:00 v Besedě na náměstí TGM v Hranicích na Moravě.

Podrobné informace najdete na internetových stránkách http://support.kappa-help.cz

 
Support kappa Help Support Kappa Help II

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016