PARTYINFO

 

TATA BOJS - NANOTOUR

Datum konání:
27.10.2004 - středa
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
Live:
Tatabojs, Nierika, Jiří Schmitzer
Info:
http://www.tatabojs.cz...
Popis:
originální videoprojekce, kompletní Nanoalbum i největší hity, omezená kapacita, záznam na DVD
 
 
Tatabojs odstartovali Nanotour
Tata Bojs odstartovali 14.10.2004 v Polné u Jihlavy Nanotour, které bude dále pokračovat do Českých Budějovic, Pardubic, přez pražskou T - Mobile Arenu a brněnské Semilasso až do Chomutova, kde Nanotour 4. listopadu skončí.
 

Celé turné bude pro navštěvníky jednotlivých koncertů ve znamení řady velkých překvapení. Mimo jiné se na toto turné rozšíří stávající sestava Tata Bojs o Jiřího Hradila, hráče na klávesové nástroje, který se objevil již na Nanoalbu. Zcela zásadní roli budou mít na Nanotour projekce, vytvářející ke každé skladbě z Nanoalba originální videoklipy a to kombinací 2D a 3D projekcí. V těchto projekcích budou uváděny osudy jednotlivých postav příběhu z alba. Celý koncertní program bude rozdělen do dvou bloků, kde v prvním dostane prostor kompletní Nanoalbum a ve druhém Tata Bojs na ploše jedné hodiny zahrají  největší
hity svého repertoáru.

Zcela vyjímečný koncert se však odehraje  27.října v Praze v T-Mobile Areně, ve speciálně upravené hale s omezenou kapacitou, tak aby bylo dostatečně prostoru jak pro realizaci poměrně náročné scény Tata Bojs na Nanotour, tak i dostatek zázemí a servis pro náštěvníky koncertu. Celý večer se odehraje ve znamení "minifestivalu", jelikož Tata Bojs a skupinu Nierika, která je hostem celého  turné, doplní svým vystoupením také Jiří Schmitzer.  Zde bude scéna navíc ještě rozšířena a obohacena o další speciální úpravy, exkluzivně právě pro tento koncert.  Celé vystoupení Tata Bojs v T-Mobile Areně bude zaznamenáno  a vyjde na DVD na jaře roku 2005.

Pravě v těchto dnech byl navíc dokončen nový videoklip skupiny, který je částečně odkazem na projekce k turné a Mardoša o něm říká:

"Nevím, jestli jste to zaregistrovali z rádií, ale máme nový singl. Druhá píseň z Nanoalba, která se bude snažit povozit na radiovlnách je hned úvodní "Elišce". K tomu náleží i klip. Tento je velmi speciální, protože je celý animovaný! To je v historii Tata Bojs poprvé. Animace je počítačová, a byla vytvořena v renomovaném studiu Avion. Uvidíte v něm iToma a Hala, tak jak je výtvarně pojal Bublina. Ten se zároveň postaral i o režii a scénář klipu! Osobně jsem byl z výsledku velice nadšený, tak doufám, že ho alespoň na některých kanálech také spatříte... "
 
více na www.tatabojs.cz


Termíny koncertů Nanotour 2004

14.10.2004        Polná u Jihlavy - KS Zámek
15.10.2004        České Budějovice - BB Centrum Gerbera
16.10.2004        Pardubice -  Žlutý pes
27.10.2004        Praha - T- Mobile Arena
28.10.2004        Brno - Semilasso
04.11.2004        Chomutov - Městské divadlo

www.interkoncerts.cz

 
Tatabojs v T-mobile aréně

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016