PARTYINFO

 

TATA BOJS - NANOTOUR

Datum konání:
27.10.2004 - středa
Místo konání:
Praha - Aréna HC Sparta Praha
Live:
Tatabojs, Nierika, Jiří Schmitzer
Info:
http://www.tatabojs.cz...
Popis:
originální videoprojekce, kompletní Nanoalbum i největší hity, omezená kapacita, záznam na DVD
 
 
Tatabojs odstartovali Nanotour
Tatabojs v T-mobile aréně
Hanspaulská skupina Tata Bojs v rámci propagace aktuálního Nananoalba chystá na podzim rozsáhlé koncertní turné. To závítá poprvé v historii Tata Bojs také 27.10. do pražské T-Mobile Arény. Na Nanatour představí skupina v živé podobě kompletní hudební obsah posledního alba, které vyšlo 7.června a patří k hudebním událostem na domácí hudební scéně za poslední dobu.
 

Nanoalbum je stejně jako předchozí alba  Tata Bojs,  Futuretro a Biortymy, velice příznivě přijato jak kritikou, tak i dnes velice početnou posluchačskou základnou. Z Nanoalba pochází první letošní hit Tata Bojs , skladba  "Virtuální duet" s hostující slovenskou zpěvačkou Lindou Hamelovou, ale i aktuální singl "Elišce",  který se v brzké době objeví v rádiích.

Nanoalbum je koncepční album, kde dominuje příběh pěti hlavních postav (prof. Tečka, iTom, Eliška, dívka 90/60/90 a  pes-robot Hal) dostane zároveň při koncertním provedení  originální vizuální podobu, tak jak jsme tradičně u Tata Bojs zvyklí. Konkrétní fakta a podrobnosti  zatím zustávají utajeny v hlavě Milana Caise, bubeníla, zpěváka a tvůrce vizuální podoby Tata Bojs a zároveň ve studiích Tobogangu, kde se připravují projekce a animace pro turné.

Nanotour odstartuje 14.10.2004 v Polné u Jihlavy a bude dále pokračovat  přes pražskou T-Mobile Arenu 27.10. až do Jičína, kde Nanotour 4.listopadu  skončí.. Zcela vyjímečný koncert se však odehraje  27.října v Praze v T-Mobile Aréně, pro kterou se skupina rozhodla na základě zkušeností z předchozích let, kdy například kapacita Sky Klubu Brumlovka se ukázala nedostatečnou a chybělo i dostatečné zázemí pro návštěvníky koncertu.

Koncert v T-Mobile Areně se však odehraje ve speciálně upravené hale s omezenou kapacitou, tak aby bylo dostatecně prostoru jak pro realizaci pomerně náročné scény Tata Bojs na Nanotour, tak i dostatek zázemí a servis pro návštěvníky koncertu.

www.tatabojs.cz                 
www.interkoncerts.cz

 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016