PARTYINFO

 

PROGRESSIVE

Datum konání:
17.09.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
Oliver Klein (Mutekki/D), Martin Gredner, Ringo
 
 
Oliver Klein - profil
Oliver Klein je značkou mezi světovými Djs. V loni dobyl mezinárodní taneční parkety svým energickým singlem „Rheinkraft“, s velkou spoustou remixů jako od Tiesta - „Flight 643“, „Members of Mayday“, „Sonic Empire“, a Harryho „Choo Choo“.
 

Tyto mistrovské kousky byly nejlepším důkazem Oliverovych kvalit na poli producenta Jeho následující singl „Timeloop“ získal obrovskou podporu, když byl uveden na Radiu 1 jeho klíčovými Djs jako Seb Fontaine, Judge Jules a Pete Tong. Timeloop zcela zaplnil taneční parkety a Ministry Magazine ho zvolil jednou z nejlepších 15 nahrávek v roce 2001.

Dlouhou dobu strávil ve studiu se svým partnerem Jurgenem Driessenem, aby vyprodukovaly nový singl „Shakedown“, jež bylo vydáno u Maelstrom ve VB a Silly Spider v Německu. Taktéž dodal koření na poslední singl Jurgena Driessena „Help Me“ , jež bylo vydáno v jejich vlastní společnosti Mutteki.

V posledních 12 měsících byl plně vytížen, když vystupoval na Creamu na Ibize spolu s takovými legendami jako Paul Van Dyk, Dave Seaman a Tiesto. Díky hostování v anglických superklubech jako The Gallery, Passion, Cream, Type a Colours si vytvořil solidní základnu fanoušků ve VB.
 
Následující sety v klubech po celém světě udělaly z Olivera hodně cestujícího člověka - Japonsko, Hong Kong, Columbie, Panama, Costa Rica, Španělsko, Turecko, Česká republika, Rusko a mnoho dalších zemí.

Na Miami´s WMC 2002 byl hvězdou společně s Timo Maasem a Sebem Fontainem. Hlavní atrakcí byl také jeho set na letošním Mayday, kde sdílel pult s největšími Djs jako Westbam, Carl Cox, Paul Van Dyk, Lexy and Kpaul atd.

Jeho úspěch pokračoval jeho velmi očekávaným debutovým mix albem „International Sound of Oliver Klein“, vydaným u New State Entertainment, UK.

Jestli toto nestačí, Oliver křižoval po světě na svém turné, aby představil toto album, a to od konce září do začátku roku 2003.

Progressive také dává prostor kvalitním talentům a mezi ně patří i ostravský dj Ringo, jehož můžete znát z ostravského klubu Fabric. Je známý svou strhující komunikací s publikem a kvalitním výběrem skladeb. Rozhodně se máte na co těšit!

V kombinaci se skvělým soundem a světelnou show bude Progressive 17.9. nejideálnější volbou, jak strávit páteční večer, zažít emoce a skvělou show v klubu Paradogs!

 
Progressive v Paradogsu s Oliverem Kleinem

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016