PARTYINFO

 

ULTRA

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Paradogs - Karlovy Lázně
DJs:
special guest: Marusha (Ping Pong Recordings/D)
Nika77 (techno.cz), Aton
 
 
Marusha na Ultra v Paradogsu
Další pokračování rezidentní noci DJ Atona s názvem ULTRA v pražském klubu Paradogs přináší opět techno světového formátu. DJ Aton si tentokrát k sobě přizval dvě techno dámy. Jako hlavní host večera odehraje svůj 3 hodinový set německá techno legenda a pravděpodobně nejznámější DJka světa MARUSHA. Dalším hostem, bude zástupkyně domácí techno scény DJka Nika77.
 

Marusha - bio

MarushaMarusha se narodila 18. listopadu 1966 v Nürnbergu a nyní žije v Berlíně. Bez jakéhokoli přehánění může být považována za nejznámější ženskou DJ na světě. Odehrála mnoho vystoupení po celém světě a roztančila nespočet fanoušků svými osobitými sety.

Svou kariéru zahájila v roce 1991 v Berlíně v rádiovém pořadu Dancehall, který vysílalo rádio DT 64 každou soboru. Poté, co toto rádio (oblíbené především mezi mladými lidmi) ukončilo svou činnost, Marusha pokračovala dál pouze se změnou názvu pořadu a frekvence. Vzniknul tak nový pořad Rave satellite na berlínském rádiu Fitz, vysílaný jednou týdně na 102,6 FM. Ale to mediálně talentované Marushe nestačilo. Vznikl také nový televizní pořad pro mladé Feuerreiter, který nejdříve vysílala německá televize ORB a následně jej převzala ARD.

Rok 1994 byl pro Marushu velmi úspěšný. Hit Somewhere Over The Rainbow se stal jejím největším hitem v historii její produkce. Prodalo se přes 500 000 nahrávek a Marusha tak získala svou první platinovou desku. Byl to první dosavadní úspěch techno nahrávky, jelikož nikdy předtím se žádná nedosáhla v hitparádách takového úspěchu. Následující singl Takes Me Away nebyl o moc méně úspěšný, a tak přinesl Marushe do sbírky desku zlatou. V létě roku 1994 vyšlo Marushe debutové album RAVELAND - které je bezkonkurenčně jedno s nejúspěšnějších taneční alb všech dob.

V roce 1995 Marushiny úspěchy nekončí. Odehrála nespočet setů nejen v Německu, ale i po světě. V tomto roce získala ocenění "VIVA Comet 95" - jako nejlepší "Techno Act" a "Echo Award 95" jako "Best Female Artist National". Rovněž byla nominovaná  jako "Best Female Aritst" na 1994 MTV Awards.

Po roční přestávce, kdy pracovala v studiu, vyšla její další deska Deep, která ihned začala sbírat úspěchy. Následně se dostává na trh její další nové album WIR, které doprovází startovací singl Unique.

Po singlu Secret si fanoušci na něco dalšího od Marushy museli chvíli počkat, a to do únoru 1997.  V "Ur Life" vykresluje své zkušenosti a lidi, které potkala na svých cestách, a to vše kombinuje se smysluplným odkazem. Na tomto tracku můžeme rozpoznat prvky Hip Hopu, Techno a New Wave. Singl měl okamžitý dopad na klubovou scénu, a poté, jak se dalo očekávat, vstoupilo do hitparád.
Na začátku jara 1998 byl vydán nový singl "Free Love" u Low Spirit Rec. Její svérázné přání a impulzivní chování jí pomohlo tam, kde je dnes. Marusha dnes patří hlavní headlinery všech důležitých akcí po celém světě! A klub Paradogs má tu čest tuto ikonu přivítat ve svém klubu po dlouhých několika letech.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016