PARTYINFO

 

TVRZ EXPERIENCE 2004

Datum konání:
25.09.2004 - sobota
Místo konání:
Popovice - tvrz
DJs:
Babe LN, Blue, Yukimura, Baltazar, Turtlesquad, Křupka, Sister Soul
Live:
Fatty Lumpkin
Popis:
vstup 250 CZK/večer, 400 CZK/víkend
 
 
TVRZ Experience 2004 - benefiční party
Benefiční party na podporu renovace tvrze z 13 století ve středních Čechách se bude konat 24 - 26 září 2004. Tvrz stojí na břehu jezera v Popovicích v idylické krajině.
 

Festival začne v pátek večer, známí DJové z České Republiky, USA a Británie  se budou střídat na dvou pódiích, a bude pokračovat celý víkend. Na programu je živá hudba, filmy ze Světozoru, k dispozici je plně vybavený bar, čajovna, je možné plavat v jezeře, zůčastnit se jógy a večer bude oheň.

Kombinace jedinečné atmosféry tvrze s neobyčejně talentovanými DJi dělá z Tvrz Experience 2004 party, kterou byste si neměli nechat ujít. Na hlavním pódiu bude v pátek hrát Tez ze Skotska, kde je považován za jednoho z nejlepších drum and bass DJů. Mimo jiné hraje i se znamenitými drum and bass DJi jako Goldie and DJ Hype.

Český DJ Liquid A hraje už přes deset let a vystupoval na festivalech po celé Evropě včetně Creamfields, Fusion a Cosmic Trip. Liquid A vystoupí v pátek večer na chill pódiu se svým nezapomenutelným mixem ethna a downbeat.

V sobotu večer vystoupí na hlavním pódiu Babe LN, jedna z nejoblíbenějších a nejznámějších drum and bass and jungle DJek v České Republice. Babe LN vystupuje každý týden na Rádiu 1 a hraje s DJi jako Carl Cox a LTJ Bukem a byla pozvána do prestižní Red Bull Music Academy.

V sobotu večer vystoupí na chill pódiu DJ Blue, jeden z nejlepších downtempo DJů v České Republice. Blue drží nynější světový rekord za nejdelší odehranou dobu - 81 hodin!

Kromě těchto čtyřech hlavních DJů vystoupí i další talent z Čech, DJ Yukimura, který hraje bhangra a Asian Beatz, a Baltazar, který hraje soul, Latin a funk, české breakbeatové trio Turtlesquad, dva američtí souloví DJové Křupka a Sister Soul, a další.

V sobotu večer vystoupí jedinečná, jazzem ovlivněná pražská skupina Fatty Lumpkin, jejíž členové pocházejí z České Republiky, Skotska, Nového Zélandu a Izraele.

V sobotu během dne proběhnou hodiny jógy a meditace, budou se promítat filmy ze Světozoru a bude otevřená čajovna.

Do Benešova jezdí z Prahy vlaky téměř každou hodinu a z Benešova bude zajištěn odvoz hostů do Popovic minibusem dle potřeby. Všechny podrobnosti jsou zveřejněny na webstránce www.czechtreasures.com.

Lístky stojí 250 Kč za večer nebo 400 Kč za celý víkend. Můžete si je koupit přes internet nebo v Blind Eye baru a videopůjčovně na Vlkově 26, Praha 3, Žižkov.

Máte-li jakékoli dotazy či potřebujete-li dodatečné informace, pošlete email Daně na dwilson@praguepost.com nebo Vanesse na vanessab_roams@yahoo.com.

Tvrz Experience 2004 je výsledkem snahy Dany Wilson a Vanessy Bulkacz, žurnalistek a organizátorek žijících v Praze, a rodiny Formánkovy, majitelů tvrze.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016