PARTYINFO

 

L´HIP HOPÉ 02

Datum konání:
17.09.2004 - pátek
Místo konání:
Vranovice - F klub
DJs:
Maztah (illuzionists crew, CZ), Chocolatic (illuzionists crew, CZ), Nneser (illuzionists crew, CZ)
Live:
Dizgrafix (201 /CZ), ZW Cirkus (Zee Prime, X production / CZ), ZN Grupa (DJs:Diskotek, Peace, MCs:Al Kahal, Alibio, Tosca, Sahy)
Popis:
vstup 89 CZK, start 21:00
 
 
L´Hip hopé 02
Po delší odmlce jsme pro vás připravili druhý díl hiphopové akce s názvem L´HIP HOPÉ 02 ve Vranovickém F clubu. Pozvání přijala brněnsko mikulovská kapela Dizgrafix složená ze dvou mc´s a to El´Nino a Alessio, DJem této kapely je sám velký DJ Chocolatic z brněnského Illuzionists crew.
 

Vznik této kapely se datuje na rok 1999 a za 5 let jejich existence stihli založit vlastní label 201. Dokončili již dva videoklipy „Štvanci“ a „Jsou věci“ a třetí videoklip pojmenovali „Málo blízkých“, který v současnosti dokončují.

K tomuto videoklipu vyjde i vinyl s tímto singlem. V posledních dnech natáčejí singl pro kompilaci LIRYCK DERBY 2 a neustále pracují ve studiu na svém albu.

Další kapelou je ZW CIRKUS ex Zlomenej Waz, trojúhelník ZW Cirkus z obřího uskupení Colektiff, které sjednotilo to nejlepší, co ve městě hárdkoru je, nedávno  pokřtil svůj debutový vinylový singl "Obě strany mince"/"Já bych si přál". Už samotný název skupiny odkrývá fakt, že bavit lidi není klukům cizí.

L hip hopéKrotitelé slov, MCs Tafrob a Jiří Wolker skvěle doplňují instra s deskami žonglujícího DJe Maztaha, oborového mistra ze školy Illuzionists. S klaunskou nadsázkou kráčejí ti tři koncertem vskutku elegantně a vaz si rozhodně nezlomí.

Další kapelou v pořadí je ZN GRUPA která se představí v nejpočetnějším obsazení to s dvěma DJs Diskotek a Peace a se čtyřmi MCs Al Kahal, Alibio, Tosca, Sahy Dále se zde předvedou i samotní DJs kapel Dizgrafix a ZW CIRKUS a to DJ CHOCOLATIC a DJ MAZTAH.

L hip hopéTřetím pánem, který rozjede celý večer bude opět člen illuzionists crew DJ NNESER.

 

 

 

 

 

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016