PARTYINFO

 

KAMIKAZE ADVENTURE

Datum konání:
15.10.2004 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Techno.cz stage - Steve Bicknell (UK), Agent, Pavel Krejdl (Techno.cz), Boss (SK), Mayla, Hu (SK), Kaisersoze, Džejár
Refresh life stage: Colin Dale (UK), Aiffel, Maria N., Fun, Klubo, Mr. Pupitz
Popis:
předprodej 220 CZK, na místě 250 CZK < 22:00 < 300 CZK
start 20:00, end 6:00
Line-up:
Techno.cz stage:
20:30 Tom
21:30 Mayla
22:30 Hu
23:30 Kaisersoze
00:30 Džejár
01:30 Steve Bicknell
03:00 Boss
04:00 Agent
05:00 Pavel Krejdl
06:00 konec

Refresh Life stage:
21:00 Klubo
22:30 Mr. Pupitz
24:00 Colin Dale
02:00 Fun
03:30 Aiffel
04:30 Maria.n
06:00 konec
 
 
 
Kamikaze Adventure - kompletní info Slovenská DJka Mayla
Rozhovor s Aiffelem

Ahoj Dane, co je u tebe nového?

Akorát pracuji na zprovoznění našeho internetového shopu pro DJ´s. Měli jsme v tomto směru velkou mezeru a chci, aby jsme našim zákazníkům mohli nabídnout kvalitní služby a uspokojit veškeré jejich potřeby.

Právem jsi nazýván jako guru house scény. Měl jsi své vrcholy, poznal jsi i slabší období a nyní si už nějaký rok udržuješ své postavení na taneční scéně. Co by jsi mi k tomuto řekl a jak vnímáš vývoj této "diskotéky" ty?

Hodně se od mých začátků v roce 1991 do současnosti změnilo. Dříve bylo hraní mou obživou. Dnes je to mé hobby. Hraní mám v současnosti méně, ale o to více se na něj těším a dávám do něj více energie. Dnešní scéna nabízí fanouškům veškeré hudební styly a větší možnosti, než tomu bylo dříve.

Nelze ti také odepřít místo prvního shopu pro dje s kompletním vybavením. Nyní jsi také online a to ve velmi pěkném provedení. Jak dlouho to vlastně děláš a jakým vývojem si prošel v tomto bussinesu?

Aiffel records shop jsem založil v roce 1994 po boku DJ Brauna. Během prvních 3 let jsme vystřídali různé prostory. V roce 1997 jsme našli prostůrek na Žižkově, kde se vyskytujeme dodnes. Během té doby prošla firma samozřejmě různými změnami. V začátcích jsme se především soustředili pouze na prodej vinylů a postupem času jsme chtěli nabídnout DJ´s kompletní servis. V současnosti u nás seženete veškerou techniku od gramofonů, mixážních pultů, mixovacích CD, sluchátek,přenose až po reprobedny a zesilovače.

V minulosti jsi také mixoval pár kompilací, dělal vlastní produkci a před pár roky založil I vlastní Record label. Jak se věci mají?

Tradiční otázka. Vydavatelská činnost se datovala rokem 1995, kdy vznikla první houseová deska v čechách v nákladu 1000 kusů. Během dalších 2 let se nám na labelu Aiffel records a R.O.H. records podařilo vydat 4 placky, které se prodávali nejen u nás, ale i v zámoří. Na tehdejší dobu to byl pro nás veliký úspěch. Pak měl label delší odmlku a v letech 1999-2002 se vydalo asi 10 limitovaných edic projektu Coita Exita. V současnosti label trošku stojí. Budoucnost ukáže, co se bude dít dál. Rozhodně však neházíme flintu do žita....

V pardubickém L-klubu jsi dříve vystupoval jako headliner na mnoha akcích. Jaký pocit z toho máš vracet se tam po takové době? Jaké to tam tenkrát bylo?

Mám velikou radost opět spatřit legendární Pardubický L-Klub, který velkou měrou přispěl k vývoji domácí taneční scény. Atmosféra v L-Klubu byla vždy úžasná. Zpočátku byli do klubu zváni pouze domácí DJ´s a i v této době byl klub hodně plný. Dnes je samozřejmě situace trošku jiná, ale pevně věřím, že El-ko nezklame !

Hraješ na Refresh Life Stagei s Colinem Dalem, s kterým jsi hrál i na festivalu Svojšice. Jak se připravíš na tak ostrou konkurenci a jak bude vypadat tvůj set?

Colin měl na Svojšicích smůlu, že mu letecká společnost ztratila kufr s deskami. I přesto ukázal, že se neztratí a rosekal lidi. V Pardubicích by tedy mohl předvést vynikající set. Rád experimentuji, takže si na svůj set nepřipravuji nikdy play list dopředu. Mám připravené překvápko pro lidi, ale hlavně své kolegy. Chtěl bych prezentovat nový výrobek od firmy Technics - digitální gramofon SL-DZ 1200

Povídá se o tobě, že jsi znalcem a vyznavačem nejen kvalitních aut a dj techniky, ale že i dobře vychutnáváš pěkné ženy a dobře vyuzené klobásky:-)

Taková pravá vyuzená maďarská klobáska, tak tu bych si určitě dal. A nebo nějaký pořádně vytočený 380 koňový šestiválec ???

Pozdrav pro natěšené fanynky a fanoušky...

Přijďte zakalit, bude to kalba nevídaná...

 
Rozhovor s Bossem Kamikaze adventure ohlašuje předprodeje Kamikaze Adventure v L-klubu Pardubice

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016