PARTYINFO

 

KAMIKAZE ADVENTURE

Datum konání:
15.10.2004 - pátek
Místo konání:
Pardubice - L-klub
DJs:
Techno.cz stage - Steve Bicknell (UK), Agent, Pavel Krejdl (Techno.cz), Boss (SK), Mayla, Hu (SK), Kaisersoze, Džejár
Refresh life stage: Colin Dale (UK), Aiffel, Maria N., Fun, Klubo, Mr. Pupitz
Popis:
předprodej 220 CZK, na místě 250 CZK < 22:00 < 300 CZK
start 20:00, end 6:00
Line-up:
Techno.cz stage:
20:30 Tom
21:30 Mayla
22:30 Hu
23:30 Kaisersoze
00:30 Džejár
01:30 Steve Bicknell
03:00 Boss
04:00 Agent
05:00 Pavel Krejdl
06:00 konec

Refresh Life stage:
21:00 Klubo
22:30 Mr. Pupitz
24:00 Colin Dale
02:00 Fun
03:30 Aiffel
04:30 Maria.n
06:00 konec
 
 
 
Kamikaze Adventure - kompletní info
Slovenská DJka Mayla
V sobotu od 20:00 hodin bude hostem pořadu Dance Extravaganza na Radiu Evropa 2 DJ Džejár, který zde namixuje živě hodinový set. Dále se dozvíte horké novinky o party v L-klubu a budete moci vyhrát volné vstupy na tuto pařbičku. Přinášíme vám také profil a rozhovor s techno DJkou Maylou, která na party vystoupí.
 

Narodila sa 14.1.1981 v Holesove v ČR, kde žila do svojich desiatich rokov. Chvilu nato sa prestahovala na Slovensko do Bratislavy, kde zije dodnes. Jej prve stretnutie s elektronickou hudbou bolo uz v roku 1996 v U.Club-e, ktory sa v tych casoch ako jediny zameriaval na elektronickou hudbu a dodnes patri k najznamejsim na Slovensku a aj v celej Europe. Bol pre nu zdrojom novych hudobnych vyhliadok, zdrojom zabavy a pracovnych prilezitosti, tak osatupom casu aj prvym krokom k realizacii djingu.

Jej prve hranie bolo v roku 2000 v seneckom Roomclube na akcii Beginners, neskor rozbehla snuru aj po mestach CR a predstavila sa napr. v klubu Svet v Kromerizi, v Pavloviciach u Kojetina, v Ostrave, atd. Na Slovensku sa DJ Mayla predstavila v bratislavskem U.Club-e (dnesne Ucko kde pravidelne hrava), v Elame na najvacsej slovenskej klubovej akcii Dobledecker a kluboch v Sali, v Nirte, v Kosiciach, v Novych Zamkoch, ako ja v Madarsku v meste Szolnok.

Hrala po boku vela DJov, medzi inymi treba spomenut DJov: Toky, Dalo, Hu, Pelacha, Takaaki Itoh, Nika77, Miss Renny, Agent a mnohych dalsich...

Hraje prevazne premyslene dynamicke techno v slovenskom style.

Více info na www.mayla.sk.

 

Je to vůbec poprvé, co se představíš v Čechách. Jak by jsi popsala styl hraní, který preferuješ a jak jsi se k tomu vlastně dostala? (říká se, že tvým učitelem byl samotný "dzedy" Dalo a Toky...)

V ČR jsem už hrála a to např. v Kroměříži, Frídku Místku, v Pavloviciich u Kojetína, v Ostravě atd. Hrani začalo v roku 2001 počínajic technem v U.clube a po stopach Dala a Tokyho preferuji techno ve slovenskem stylu.

Jaké desky hraješ? Oblíbení producenti?

Dalo, Toky, Hu, Christian Wunsche, Surrgeon, Takaaki atd.

Chtěla by jsi dělat vlastní hudbu?

Pisnicky budou.

Tvé hraní se uskuteční v legendárním pardubickém L-klubu, kde se parties konají již 10 let. To určitě nahání "hrůzu". :) Jakým směrem se bude ubírat tvůj set a čím si myslíš, že se odlyšuješ od ostatních DJs. Vyzvedni své přednosti.

Uff, už teď mám hrůzu, :) ale kdo rad slovensky techno style, prijde si 15.10. v L-klubu na sve... tento styl bych povazovala za svou prednost, ...odliseni od jinych DJs ponecham na tezkou kritiku zainteresovanych... :)

V Pardubicích vystoupíš se Stevem Bicknellem. Oslovil tě tento producent nějak?

Jak se rika... ruky jsem si jeste nepodali, ale hudebne vim o koho jde...

Co konkurence? Myslím dívčí. Je u vás nějaká a jak vnímáš české DJky?

DJky na Slovensku jiste mame, ale ja osobne neznam zadnou, ktera by mi v techne konkurovala. V CR se jiste take najdou, neberu vsak holky za pultem jako svou konkurenci, kazda ma svuj styl a kazda si to musi pracne odkroutit, hlavne, kdyz aparat nema to, co by se zadalo...

Určitě se najde plno fandu, kteří se těší na tvé specialní lákadlo - pozvi je na party po svém...

Decka prijedte, at mam aspon na cestu domu... :))

Tve míry:

Tataboys - Virtualni duet.  :))

www.mayla.sk

 
Rozhovor s Aiffelem Rozhovor s Bossem Kamikaze adventure ohlašuje předprodeje Kamikaze Adventure v L-klubu Pardubice

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016