PARTYINFO

 

SHAKER

Datum konání:
10.09.2004 - pátek
Místo konání:
Bratislava - Účko
DJs:
Lucas (Future soundz, Roxy Praha), Dodo.man, Junior
Popis:
vstup 100 SK < 23:00 < 120 SK, start 22:00, end 5:00
 
 
DJ Lucas - rozhovor
Biografia DJe Lucase
Pražský DJ a rezident klubu Roxy, na Slovensku pomerne dosť obľúbený, DJ Lucas sa po čase opäť vracia na miesto činu. 10.septembra sa predstaví ako hlavný headliner párty Shake will be Shaker po boku rezidentnej DJskej dvojice Dodo.man a Junior.
 

Počátky hraní DJ LUCASe se datují do poloviny devadesátých let, kdy vystupoval společně s další DJskou nadějí Sidecarem, který v té době hrál ještě klasický house. Od roku 1998 byl DJ LUCAS zastupován agenturou, s nejdelší tradici v republice – Roxydust – a díky pánům z Roxydustu (Michal Loutka a Petr Hošek) si zahrál na dnes již legendárních parties Batrave, Shake, 7:33, Saladas, Silvestr Manes.

DJ LucasDJ LUCAS byl zároveň jedním z prvních rezidentů "Divadelního baru" v Paláci Akropolis, kde hrával v té době každé úterý. Dnes je rezidentem pražského klubu Roxy, kde pořádá jednou za dva měsíce "Nightphunk" parties v rámci projektu FREE MONDAYS.


zahrál si po boku:

Eddie Richards, Layo&Bushwacka!, Tom Middleton, Funky Transport, Justin Robertson, DJ Hell, Duncan Forbes, Nathan Coles, Nils Hess, Colin Dale, Future Funk, Pete Moss, Clive Henry, Kenny Hakes, Joost Van Bellen, Eddie Amador, DJ Pippi, Eric Fisher...

www.ucko.sk
www.minus.sk

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016