PARTYINFO

 

CLUB NIGHT

Datum konání:
11.09.2004 - sobota
Místo konání:
Trutnov - Newend
DJs:
Tráva, Madman, Cool
Live:
Trancegate
Info:
://...
info@mountaingate.cz
Popis:
start 20:00, vstup 100 CZK
 
 
Club Night v Trutnově
Prázdniny utekly jako voda a pro mnohé začalo neradostné období (ne-)pravidelné docházky do školy. S létem pomalu končí i všechny festivaly pod širým nebem a proto nastal čas vrátit se do klubů. Mountaingate si proto pro Vás na začátek podzimu přichystala novou klubovou noc s názvem CLUB MASTER, kterou si budete moci užít v sobotu 11.9.2004 v novém klubu New End v Trutnově.
 

A kdo jiný by byl tím pravým Pánem klubu než skutečná legenda naší taneční scény dj TRÁVA. Pokud Vám přicházející podzimní počasí přináší jen špatnou náladu pak vám ji určitě zvedne pozitivní vibrace ze setu  známého dj MADMANA. Dalším vystupujícím bude   dj COOL, který právě na této party oslaví své narozeniny. A věřte, že nejlepším dárkem pro Coola budou spokojení tančící partypeople, tak přijďte Coola podpořit a zpříjemnit mu tak jeho narozeninový set. Zajímavým zpestřením večera bude živé vystoupení projektu TRANCEGATE. Ten se v poslední době rozšířil o živé klávesy a perkuse. Trancegate představí jak své starší skladby, tak úplné novinky nebo rarity, které jste od něho ještě neslyšeli.  

mapaNedávno otevřený nový klub New End v Trutnově, ve kterém se bude konat první díl klubové noci s názvem CLUB MASTER, nabízí návštěvníkům příjemné moderní prostředí. Jedna část klubu je upravena jako stylová dřevem obložená  restaurace s barem, pohodlné sezení vás zde jistě zláká k nějakému dobrému pití a k tomu si můžete dát i něco na zub. Pro hravější povahy je tady přichystán kulečník nebo fotbálek. Z restaurace projdete na taneční parket, kde malbami vyzdobené stěny a další bar vytváří přesně tu správnou klubovou atmosféru.

Vstupné na tuto akci bude přijatelných 90 Kč + 10 Kč za poplatek městu. Pokud dorazíte mezi prvními 30, tak se můžete těšit na dárek v podobě nového CD projektu Trancegate.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016