PARTYINFO

 

CONNECT 2 ETERNITY

Datum konání:
12.11.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Murphy (Brazil), Nika 77 (techno.cz), Monotype (techno.cz), Lucca
Line-up:
21:00 - 24:00 Nika 77 (Techno.cz)
00:00 - 01:30 Lucca (Acapulco)
01:30 - 03:30 Murphy (www.djmurphy.net, Brazil)
03:30 - end Monotype (Techno.cz)
 
 
Connect to Eternity už v pátek v Radosti
Dámy a pánové další Connect máme za dveřmi, které se pomalu ale jistě otevírají. Dokořán otevřeno čekejte v 21:00 středoevropského času v Radosti FX. Potom už nečekejte na nic a vrhněte se přímo do víru dění.
 
Za asfaltovými kotouči se představí nejdříve Nika77. Ta má za úkol naplnit celý objekt Radosti k vytvoření takové atmosféry, jaká nás všechny baví. Popisovat ji raději nebudu, jistě každý ví a zná.
 
Až už nás bude všude moc, chopí se nářadíčka sličná slečna Lucca a to by bylo aby s náma nepohnula. Protože Brazilec Murphy už bude jistě očekávat rozparáděné a řádně rozcvičené publikum. Uvidíte, že nám dá pořádně zabrat. Určitě to nebude jenom funky, ale i funny. A Proč? Protože náš drahý Monotype slaví narozeniny!!!

Oficiálně s tím hodlá začít po půlnoci, ale bez podpory "od parketu" to opravdu nepůjde. Připravíme mu tedy pořádně hustou atmosféru, na kterou do konce života nezapomene. Připraveni vystoupit jsou také GoGo tanečnice a tanečníci, kteří jistě rádi ukáží, co v nich je. Monotype vystoupí až k samému ránu a můžete si být jisti, že vás v celku domu nepustí.
 
Přijďte se s námi nechat dobrovolně rozložit na atomy zvukovými vibracemi a poletovat po prostoru, kde se na vás budeme jenom usmívat.
 
Užívejte, těšíme se na Vás.
 
Rozhovor s brazilským DJem Murphym Rozhovor s Monotypem Luxusní klubovka Eternity se blíží Connect to Eternity v Radosti FX a Fabricu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016