PARTYINFO

 

CONNECT 2 ETERNITY

Datum konání:
12.11.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Murphy (Brazil), Nika 77 (techno.cz), Monotype (techno.cz), Lucca
Line-up:
21:00 - 24:00 Nika 77 (Techno.cz)
00:00 - 01:30 Lucca (Acapulco)
01:30 - 03:30 Murphy (www.djmurphy.net, Brazil)
03:30 - end Monotype (Techno.cz)
 
 
Connect to Eternity už v pátek v Radosti Rozhovor s brazilským DJem Murphym Rozhovor s Monotypem
Luxusní klubovka Eternity se blíží
V listopadu jsou na programu dva další díly klubového seriálu Eternity. Hlavním hostem je tentokrát brazilský efektový kouzelník DJ Murphy, představitel temperamentního funky techna, výborný scratchista s jungleovou minulostí.
 

MurphyDj Murphy působí na brazilské scéně od roku 1994 a od jungle se přes house postupně dostal k současnému funky techno zvuku. Vedle Renato Cohena a Andersona Noise patřík hlavním představitelům brazilské scény, která v současnosti zažívá velký boom. K jeho oblíbeným producentům patří představitelé hard techna Marco Bailey, Ben Sims, Johan Bacto, Wjh, Ignition Technician a Hardcell. Je rezidentem klubů A Loca (Sao Paulo), Lov.e a Pulse a má vlastní rozhlasový pořad na Rádiu Energia 97FM v Sao Paulu.

LuccaPo boku Murphyho vystoupí v Praze i Ostravě přední česká Djka Lucca, která představí své nové tracky, které právě vyšly na jejím novém labelu Acapulco (www.acapulco-records.cz) své nové věci vycházející na britském labelu Primate. Lucca se představí v setu hraném z 3 gramofonů a z Final Scratche.

Pražský díl Eternity je organizován ve spolupráci s tanečním serverem Techno.cz, nese tedy příznačný název Connect2Eternity a zahrají zde i zástupci Techno.cz Nika77 a Monotype, který zde mimo jiné oslaví narozeniny. V Ostravě pak headlinery
doplní uznávaný Hyde a Hydrophonic z Brna.

 
Connect to Eternity v Radosti FX a Fabricu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016