PARTYINFO

 

CONNECT 2 ETERNITY

Datum konání:
12.11.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Murphy (Brazil), Nika 77 (techno.cz), Monotype (techno.cz), Lucca
Line-up:
21:00 - 24:00 Nika 77 (Techno.cz)
00:00 - 01:30 Lucca (Acapulco)
01:30 - 03:30 Murphy (www.djmurphy.net, Brazil)
03:30 - end Monotype (Techno.cz)
 
 
Connect to Eternity už v pátek v Radosti Rozhovor s brazilským DJem Murphym
Rozhovor s Monotypem
Rozhovor s Monotypem ke Connect 2 Eternity.
 

MonotypeAhoj Pavle, jak hodnotíš uplynulé letní měsíce - mám na mysli především velké open air  festivaly, kterých ses zúčastnil? Na co rád vzpomínáš?

Hodnocení je po létu vždy plné rozporů. Čím déle se pohybuji po festivalech jako "insider" tím víc je pro mě těžké si festival užít. Byl jsem na všech, myslím. Nebyl jsem vlastně na SOL, to jsem přijal pozvání na Shotgun Euro. Vždy rád vzpomínám na Cosmic Trip. Je to pro mě jako rodilého Děčíňáka srdcová záležitost. Vždy se tam dobře bavím. Rozhodně nezapomenu na Hradhouse, kde jsem byl prvně. Super prostor až na ten hrozný kopec nahoru. :)

Nemůžu se nezeptat - jak se Ti hrálo na festivalu Hradhouse?

Popravdě jsem sám sebe docela zklamal a to po technické stránce. Moc jsem se těšil a to je vždy na škodu. Nepředvedl jsem nic po čem bych mohl očekávat chválu. Rozhodně to byla pro mě obrovská zkušenost a lekce do života. Jinak jsem si festival užíval jak to jen šlo.

Co je u Tebe nového, práce ve studiu atd.?

Nejsem člověkem radikálních změn, takže se toho moc nezměnilo. Novotou je pár zajímavých bookingů do budoucna. Uvidíme, co přinese zbytek roku.

Máš oblíbené i jiné hudební žánry, kromě techna, které hraješ?

Techno doma téměř neposlouchám. Mám moc rád downtempo, ambient, ale pořádné kytary a nebo inteligentní pop v podobě Joe Cockera, Seala, Stinga a dalších. Kromě techna experimentuji rád s minimalem a jeho odrůdami. Většina mého zájmu je ale soustředěna na techno.


12.11. vystoupíš v klubu Radost FX s Luccou a Brazilcem Murphym na Connect 2 Eternity. Tvůj názor na oba DJs?

O Murphym mám jen tolik informací, kolik jsem jich našel v angličtině nebo němčině na internetu. Podle jeho oblíbených desek a producentů to bude asi slušná mela, hodně funky a hodně veselá. Lucca je bezesporu obrovský tahák a absolutní profesionál. Téměř každý, kdo má ambice jí může tiše závidět její zázemí. Dlouho jsem jí ale neslyšel, tak jsem zvědavý.

Co od Tebe můžeme čekat na této akci?

Po půlnoci začnu oficiálně slavit mé narozeniny. Rád bych zahrál to, co mě nejvíc baví. Hodně brutální, rozzlobené a přesto taneční a pořádně vyhopsané. Takový je plán. Uvidím teprve až na místě podle mého rozpoložení co z toho se povede. :) Pozn.: Za dárky předem moc děkuji. Dárky mám moc rád. :)))

Jaké máš plány do budoucnosti?

Věnovat se nadále serveru Techno.cz, djingu a pomalu se snažit prokousat k nějaké produkci do šuplíku a pro vlastní potěšení.

 
Luxusní klubovka Eternity se blíží Connect to Eternity v Radosti FX a Fabricu

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016