PARTYINFO

 

KAMIKAZE SPACECARNIVAL

Datum konání:
12.11.2004 - pátek
Místo konání:
Hlušice - KD
DJs:
Toky (Numb/SK), Kaisersoze (JPA), Džejár (DC Promo), B.One.K (hudebniportal.cz), Carrione (hudebniportal.cz), Tzesar (DC Promo)
Info:
flashprodukce@centrum.cz
Popis:
vstup 149 CZK, po 22:00 159 CZK
start 20:30, konec 04:30
kapacita 1000 lidí, venkovní zahrádka, power sound & lights
Line-up:
20:30-21:30 - dj Tzésar (CD Promo)
21:30-23:00 - dj Carrione (hudebniportal.cz)
23:00-00:00 - dj B.One.K (Flash-Pro)
00:00-01:30 - dj Kaisersoze (JPA)
01:30-03:00 - dj Toky (Numb/SK)
03:00-04:30 - dj Džejár (DC Promo)
 
 
Rozhovor s B.One.K nejen o party Spacecarnival Rozhovor s Kaisersozem
Carrione - profil
Se jménem dje Carrione jste se mohli poprvé setkat na přelomu let 1998 a 1999, kdy se tento nenápadný mladík začal pravidelně objevovat v dnes již kultovním prostoru pražské taneční scény baru XT3 na pravidelných úterních a čtvrtečních rezidentních večerech. V rámci těchto tanečních večerů Carrione spolu s tehdejším djským partnerem djem Johnykem představovali stále narůstajícímu počtu příznivců nejrůznější odnože undergroundové house music s občasným zabrouzdáním k britskému technu.
 

Na podzim roku 2000 dostává Carrione nabídku z nově vzniklého pražského klubu Spiral club, kde získává příležitost mezi mladými dji v rámci klubové noci Klonstar, která si předsevzala představení nadějných a dosud neznámých pražských i mimopražských djských batolat. Díky úspěšnosti vzájemné spolupráce dje Carrione a klubu brzy získává možnost hraní i po boku místních rezidentů (Trisco, Prochy, Petr Holman, Jeremy, Mysh) a známějších ikon pražské taneční scény např.: Chris Sadler, Michael Burian, Vectif, Coitus Exitus a další. Současně s rozšiřujícími možnostmi hraní v pražském Spiral clubu se jméno Carrione začíná objevovat ve více pražských klubech, kde prezentuje svůj nový pohled na trance a techno.

Na jaře roku 2001 se společně ve spolupráci s dji Triscem a Sevenem stará o organizaci série tanečních večerů Atom Pop, která představila nejednoho populárního představitele světové taneční scény v těch nejlepších klubech ČR např. Radost FX, Fabric, KD Liberec, KD Mšené Lázně, Industry 55, Doma a další. Současně se dj Carrione stále více objevuje na mnohých klubových nocích po celé ČR s občasnými návštěvami sousedního Slovenska.

Rok 2002 byl pro dj Carrione rokem útlumu a to hlavně v souvislosti s kauzou okolo festivalu Megatron, na kterém se organizačně spolupodílel. Carrione se na české taneční scéně opět objevuje až v listopadu roku 2002 po dlouhých 9 měsících nečinnosti, kdy dostává nabídku od pardubického dje Mike Goldfinche podílet se na organizaci pardubické klubové noci Mission Apollo. V návaznosti na pardubickou sérii Mission Apollo se začíná Carrione objevovat na mnoha menších klubových akcích po celé ČR.

Až teprve na sklonku jara roku 2003 se opět objevuje dj Carrione po boku zvučných jmen české i světové taneční špičky na akcích převážně regionálního charakteru. V této době rovněž začíná spolupracovat s djem B.One.K. Do konce roku ještě stihne zorganizovat klubovou minisérii Abstrakt a stát se redaktorem informačního serveru o taneční hudbě Musicway.cz.

Počátek roku 2004 zastihl dje Carrione v přípravách na spuštění největšího českého informačního serveru o hudbě Hudebniportal.cz.

Současně s djem B.One.K se spolupodílí na organizaci klubových večerů po celé ČR a dnes již hodně populárních Kamikaze nocí v KD Hlušice. Ani o nabídky klubů v současnosti nemá dj Carrione nouzi, jelikož díky svému citu pro komunikaci s publikem a díky svému stylově širokému pojetí setů, kdy se nebojí vytvářet chytlavé a přesto energií nabyté hudební koláže plné prvků trance, house, techna, s nimiž dovede vždy vytvořit tu správnou klubovou atmosféru. 

S kým hrál:

Marco di Micoli, Hypertraxx, Xentrix(Belgie), Paul Mack(Anglie), Felipe(Rakousko) Ian Ossia(Anglie), Halasz(Maďarsko), Koogi, Im Cyber, Agent, Orbith, Beax, Trisco, Miss Renny, Miquel, Toky, Chris Sadler, Coitus Exitus, Vectif, Michael Burian, Kaisersoze, Hyde, Milan Kroužil, Džejár, Marek Řeřicha a další

Kde hrál:

Radost FX (Praha), U-club (Bratislava), B-klub (Bratislava), Fabric (Ostrava), 603 (Tábor), Liquid (Liberec), N-Joy (Most), Industry 55(Praha), Mšené Lázně, Doma (Ústí nad Labem), Real Feel (Bělá nad Radbuzou), KD Liberec, MC Veltruby, KD Hlušice, 1Ecape (Liberec), Event (Hradec Králové), Apollo (Pardubice), Maddox (Přelouč) a další.

 
Rozhovor s DJem Carrione Vzpomínáme na léto s Kamikaze Spacecarnival

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016