PARTYINFO

 

KAMIKAZE SPACECARNIVAL

Datum konání:
12.11.2004 - pátek
Místo konání:
Hlušice - KD
DJs:
Toky (Numb/SK), Kaisersoze (JPA), Džejár (DC Promo), B.One.K (hudebniportal.cz), Carrione (hudebniportal.cz), Tzesar (DC Promo)
Info:
flashprodukce@centrum.cz
Popis:
vstup 149 CZK, po 22:00 159 CZK
start 20:30, konec 04:30
kapacita 1000 lidí, venkovní zahrádka, power sound & lights
Line-up:
20:30-21:30 - dj Tzésar (CD Promo)
21:30-23:00 - dj Carrione (hudebniportal.cz)
23:00-00:00 - dj B.One.K (Flash-Pro)
00:00-01:30 - dj Kaisersoze (JPA)
01:30-03:00 - dj Toky (Numb/SK)
03:00-04:30 - dj Džejár (DC Promo)
 
 
Rozhovor s B.One.K nejen o party Spacecarnival Rozhovor s Kaisersozem Carrione - profil
Rozhovor s DJem Carrione

Ahoj Míro,není tomu poprvé co se objevuješ na line upu akce v KD Hlušice. Jak se Ti ta poslední líbila a co jsi si z ní odnesl.
 
Ano, je pravdou, že v rámci Hlušic nebudu vystupovat poprvé, jelikož jsem zde hrál již na posledním díle Kamikaze - Flower Power 11.6.2004.

A pocity?

Jednoznačně pozitivní, protože všichni přítomní návštěvníci tenkrát vytvořili skvělou atmosféru a to jsou pro dje nejlepšípodmínky pro kvalitní výkon. Není kvalitního dje bez publika. Doufám, že mě Spacecarnival v tomto ohledu nezklame, už teď se teším.

Se svým kolegou jste rozjeli nový hudební server,www.hudebniportal.cz. Prozraď nám více...
 
Jenom bych tě opravil, protože na tvorbě portálu Hudebniportal.cz se zdaleka nepodílí jen dva lidé, ale celý tým. A mohu říci, že se jedná o kvalitní tým, který se chová a vystupuje na velmi dobré úrovni. Jsem hrdý, že s nimi mohu spolupracovat. Ale teď bych měl spíš představit Hudebniportal.cz jako takový, že?

Hudebniportal.cz je největší informační médium o hudbě jako takové, v němž si každý nalezne informace, které ho zajímají a je jedno zda poslouchá jazz nebo techno. Samozřejmě se návštěvníci nemusejí obávat shluku informací bez hlavy a paty, protože je zde všechno řazeno dle hudebních stylů. Je vám libo přečíst si recenze, rozhovory s osobnostmi, nebo třeba prohlédnout fotoreporty či zjistit co a kde se děje, tak to jste na správném místě a to není vše. Hudebniportal.cz jsou také obsáhlé
databáze djů, klubů, internetových rádií, hitparád atd.. A k tomu všemu si zde můžete zasoutěžit o volné vstupenky, CD, vinyly apod. Prostě na co si v rámci hudby vzpomeneš, to nalezneš na adrese www.hudebniportal.cz.

Teď blíže k Vašemu společnému projektu Shadelands. Jaký používáte software na tvorbu muziky? Máte v plánu vydat desku nebo spíše hrát live?
 
Shadelands je autorský projekt na němž spolupracuji ještě s jednou osobou. Naše tvorba se pohybuje od trance přes progressive, techhouse až po techno. Prostě my vždy začneme pracovat na novém materiálu, který si vždy určí sám svoji cestu vývoje. Mohu říci, že i my jako autoři jsme za celou dobu naší společné spolupráce (cca 2 roky) prošli různými stádii, tudíž se nejednou stalo, že jsme museli mnoho připraveného materiálu buď od základu přepracovat nebo jednoduše odložit, jako již dávno překonanou laťku. Každopádně v současnosti máme poměrně dost použitelného materiálu pro potřeby Live vystoupení, které bude do budoucna naší prioritou.

Nyní se již pomalu, ale jistě orientujeme na vyhledání dalších členů, kteří nás budou v rámci Live vystoupení doprovázet. Podle náslechů, které jsme dosud dali některým osobám k posouzení jsme hodně připodobňovány k novým Underworld.

Jak jsi si užil letošní festival Creamfields,co by návštěvník-pozorovatel. Zlí jazykové tvrdí,že Tě nejvíce zaujali stánky s občerstvením,že to není pravda?:)
 
Na letošní Creamfields jsem si šel hlavně odpočinout, což jsem udělal opravdu dokonale. Uvolnil jsem se tak dokonale, že si to ani nepamatuju. Ale jedno vím dobře! Ta vodka byla dobrá! Dáme panáčka?
 
Uhlí nebo brikety?
 
Oboje, protože až nebudu mít na plyn, tak se bude hodit i uhlí i brikety. Ovšem pokud bys nabídl vodečku!

Děkuji za rozhovor.
 
Já ti děkuji za všetečné otázky. Já bych si ještě dovolil touto cestou pozvat čtenáře k poslechu sobotního pořadu (23.10.) Dance Extravaganza na rádiu Evropa 2, kde budu již od 20:00 hostem. A teď zajdeme na toho panáčka, abych ti ukázal jak to bylo na Creamfields.

 
Vzpomínáme na léto s Kamikaze Spacecarnival

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016