PARTYINFO

 

BROKEN BEATS

Datum konání:
17.09.2004 - pátek
Místo konání:
Jilemnice - Továrna
DJs:
Katcha, Ja-Ne, Marco S., Jaime + MC
Popis:
vstup 69 CZK (po 22:00 89 CZK)
start 20:00
 
 
Broken Beats s Katchou v jilemnické Továrně
Polovina září je tu a s ní přichází i další pokračování oblíbené klubové noci Broken Beats s podtitulem Jungle & D´N´B Night. Agentura Mountaingate Vám tentokrát přináší „královnu zlámaných beatů“, Djku Katchu (www.katcha.info)
 

Ta téměř před rokem na první z klubovek Broken Beats dokázala nejen rekordně naplnit klub, ale především vytvořit nezapomenutelnou atmosféru za přispění známého MC Nu C. Půjde o jedno z posledních jejích vystoupení před jejím odletem do Říma na prestižní Redbull Music Academy, kam byla letos vybrána.

Kromě Katchy se představí další „dáma“ českého d’n’b: Djka JA-NE. Nadějný začínající djs Marco S. a Jaime spolu s MC Vás provedou zbytkem této noci.

Ti, kteří přijdou do 22 hod. zaplatí vstupné pouze 69 Kč. Později bude vstup za přijatelných 89 Kč. Prostory bývalé tovární haly, ve které se hudební klub Továrna Jilemnice nachází, mu dávají jeho jedinečnou a originální atmosféru. Sbírka nářadí ve vitrínách u baru, jeřáb u stropu nebo starý soustruh nejen připomínají svou minulost, ale zároveň dokreslují industriální charakter klubu, který má velmi blízko k taneční muzice. Jeho součástí je také kvalitní zvukový aparát, spousta „inteligentních světel“, videoprojekce, moderní pohodlné gauče nebo kvalitní klimatizace.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016