PARTYINFO

 

PULSE THE BEATS

Datum konání:
24.09.2004 - pátek
Místo konání:
Zlín - U žíznivého psa
DJs:
Miss Renny, Raa.o, Leex, Sigfrid, Daemon, Sidewinder, Paul Tim
Popis:
vstup 50 CZK, start 21:00
Line-up:
21:00 - Paul Tim
22:00 - Daemon
23:30 - Miss Renny
01:00 - Raa.o
02:30 - Leex
03:30 - Sigfrid
04:30 - Sidewinder
 
 
Pulse The Beats ve Zlíně
V pátek 24.9.2004 se uskuteční další, v pořadí již čtvrté pokračování akce Pulse the Beats. Tentokráte jsme pro Vás pozvali jako hosty DJs Raa.o a Miss Renny.
 

DJ Raa.o patří mezi průkopníky severomoravské scény, na které se pohybuje od roku 2001. Za tuto dobu hrál na spoustě akcí a v mnoha klubech (jmenujme např. Apokalypsa, Citadela, Observer, Materiál Gain, Ibiza Night, Fabric) po boku DJs Inigo Kennedy, User, Angelo Mike, Toky a další. Je spolupořadatelem a residentem známé a úspěšné akce Mortal Kombat. Má široké spektrum hraných desek. Jeho styl je někde mezi technem a progressive technem s prvky tribalu a trance.

DJane Miss Renny datuje své počátky hraní do roku 1998, kdy jako členka Moravian Techno hrála a podílela se na spoluorganizaci menších a středních akcí se špičkou české scény. Postupně byla zastupována několika agenturami a zahrála na většině pravidelných klubovek a větších akcích vedle jmen jako Felipe, Steven, G-Force, Kazu Kimura, Marco Carola. Nyní spadá pod křídla vyhlášeného ostravského klubu Fabric. Její styl by se dal popsat jako funky techno s groovy pasážemi a melodiemi. Dokáže ovšem zahrát i tvrdší formu techna s výraznými basy a perkusemi.

Kromě těchto hostů vás po zbytek večera budou bavit DJs Leex, Sigfrid, Daemon, Sidewinder a Paul Tim. Jako obvykle je připravena videoprojekce a 3kW sound značky Class A. Začátek akce je v 21 hodin a vstupné příjemných 50 Kč :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016