PARTYINFO

 

FUTURE SOUNDZ

Datum konání:
01.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Dodo.man (minus.sk), Odalv (special mask show), Lucas (Roxy booking), Groof 2K, Anakin (Shadowbox.cz)
Line-up:
22:00-00:30 Groof (White&Round)
00:30-02:00 Dodo.man (Minus.sk)
02:00-03:30 Lucas (Roxy Booking)
03:30-0?:?? ping pong

chillout: 2k (shadowbox.cz) & Anakin (shadowbox.cz)
 
 
Futuresoundz s DoDo.manem
Další dávka houseu ve všech jeho podobách (tech, deep, progressive,..) okořeněná malou špetkou breakbeatu čeká klub Roxy už 1.10., neboť ani říjen neporuší pravidlo, že první pátek měsíce patří vypečenému večírku DJe Lucase Futuresoundz se vstupem do 23:00 zdarma.
 

Hlavním host tentokrát sice nebude z kdovíjak exotické země, ovšem můžete si být jisti, že nezahraje o nic hůře než většina stars a některé z nich dokonce v klidu strčí do kapsy. DJ DODO.MAN je totiž jedním z těch, kteří stáli při vzniku slovenské taneční scény a DJingu se věnuje již úctyhodných 10 let. Za tu dobu stihl kupříkladu 5 let uvádět oblíbený rádiový pořad věnovaný elektronické hudbě, vyzkoušet si několik rezidencí (aktuálně v U clubu) a samozřejmě také spoustu hraní po boku respektovaných DJs (celé Sk; Polsko; ČR – většina důležitých klubů i akce jako Citadela, Apokalypsa, Hradhouse atd.).

Těšte se na výlet od houseu přes tech house až ke groovy technu od tohoto kvalitního a zkušeného DJe, který výborně udržuje kontakt s publikem a hraje pro něj.

Kromě DODO.mana pak klub svými sety roztančí (vždy trochu funky a občas break) tech-house resident LUCAS spolu s druhým hostem, skvěle na FUTURESOUNDZ hudebně se hodícím, DJem GROOFem. Chillout bude jemně a nenásilně zlomen shadowbox jezdci 2K a ANAKINem.

Těšíme se na Vás tedy v pátek 1. října v klubu Roxy na párty FUTURESOUNDZ, na níž se do 23:00 dostanete zcela ZDARMA!!

Mediálním partnerem je server TECH-HOUSE.CZ.

 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016