PARTYINFO

 

ELEKTRA

Datum konání:
02.10.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Random (Partysan/DE), Orbith, Ian FuzzyPete Walk aka Prochy, Marko Jelic
Popis:
Lights by Wild Music, videoprojection
Line-up:
22:00 - 00:00 Ian Fuzzy (jzd promotion)
00:00 - 02:30 Random (partysan.de, 77 records, prison club, germany)
02:30 - 05:30 Orbith (jpa)

chillout: Pete Walker aka Pochy & Marko Jelic
 
 
DJ Random na Elektře
Už první říjnovou sobotu (2.10.) roztančí klub Roxy další díl eklektického večírku Elektra svou divokou hudební směsí (od oldchoolu až po techno či opravdu hojně zastoupené electro). Role speciálního hosta se tentokrát zhostí německý DJ Random s již 10tiletými zkušenostmi za gramofony.
 

Těšte se na pána, který si aktuálně drží residenturu v populárním Prison klubu, hrál po boku mnoha DJských es a svůj hudební přehled využívá i ve svém obchodu s deskami, při řízení dvou labelů a při vedení Bayernské odnože známého časopisu/serveru o taneční hudbě Partysan.

Hosta doplní nezbytná součást Elektry, resident DJ Orbith. Tedy po loňském prvním místě v současnosti druhý nej DJ ČR (dle prestižní ankety Dance Awards), který je již notoricky známý svými vpravdě neodolatelnými electroclash/ electropunk/ techno/ retro sety, při nichž je skutečně těžké zůstat v klidu a netančit. Jako třetí se pak představí zajímavý electro DJ Ian Fuzzy, proslulý velikou energičností, dynamikou a precizností svých setů.

Chillout svými pozitivními vibracemi zaplní dvojka v Roxy nepříliš okoukaných jezdců. Prvním je po celé republice pro své „mejdanovité“ DJské schopnosti oblíbený DJ Pete Walker aka Prochy a druhým nadějný Marko Jelič. Chybět samozřejmě nesmí světelná show od Wild Music ani ověřená Phase videoprojekce.

Přijďte se nechat zelektrizovat v sobotu 2. října do Roxy, budeme se na Vás těšit J . A pozor, stále platí, že do 23:00 je vstup o 50 CZK levnější!!!

Mediálními partnery jsou časopis BE Bassline a server Technisco.cz.

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016