PARTYINFO

 

MIXER

Datum konání:
08.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Lumier, Tráva, Loutka
Popis:
lights by TNT & Fisha, videoprojection by Phase
Line-up:
22:00 - 00:00 Lumiere
00:00 - 06:00 Tráva & Loutka
 
 
Další Mixer v Roxy s hostem Lumierem
V pátek 8. října své síly opět spojí dvě legendy tuzemského Djingu - pánové Tráva & Loutka, aby na svém Mixeru strhli celý klub Roxy k divokému reji. To, že se opět bude tančit all night long, totiž zajistí stále fungující kombinace jedinečných energií výše zmíněných rezidentů - Trávovy živelnosti, scratchů i deep feelingu a Loutkova citu pro atmosféru, mix a výjimečný mejdan.
 

Chybět nebude ani zajímavý host, jehož post tentokrát přijal Lumiére, DJ křižující tuzemskou house scénu už od jejích počátků. Tento opravdu zkušený jezdec, který toho za svou dlouhou kariéru nestihl málo a aktuálně je residentem úspěšné noci Lollypop, slibuje příjemný a kvalitní houseový rozjezd. Co bude následovat po něm, je jasné. Už zmíněná roztančená jízda na starých klasikách i úplných novinkách v podání pánů Trávy & Loutky.

Světelnou show zajistí TNT & Fisha, o videoprojekci se postará Phase. Stále samozřejmě platí, že do 23:00 je vstup o 50,- CZK levnější. Lístky s 10% slevou lze rezervovat na adrese www.roxy.cz . Těšíme se na Vás!

Mediálním partnerem akce je server Clubber.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016