PARTYINFO

 

VISAGE

Datum konání:
09.10.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Marc Grabber (label Extreme, Valkana Beach, Croatia), Michael Burian (JPA), E-lite (JPA)chill-out: Texx, Alfonso (Xmag team)
Popis:
Lights by Wild Music, videoprojection
Line-up:
22:00 - 00:00 E-lite
00:00 - 02:00 Michael Burian
02:00 - 04:00 Marc Grabber
04:00 - 06:00 Michael Burian

chillout: Texx & Alfonso
 
 
Marco Grabber na Visage v Roxy
V sobotu 9. října ovládne klub Roxy další díl stylového večírku Visage, na který si resident a tuzemská DJská špička Michael Burian tentokrát pozval chorvatského DJe, producenta a promotéra Marca Grabbera. Tedy pána, který toho od roku 1997, kdy začal pokoušet gramofony, stihl opravdu hodně.
 

Hrál nejen po boku mnoha a mnoha respektovaných DJs, ale předvedl i back2back sety s Funk D'Voidem, Paulem Davisem (Circulation) a dalšími. Je také zakladatelem a promotérem známého MTV Valkana Beach Festivalu a Marcovým autorským deskám se dostává pozornosti od takových DJs jako Sabder Kleinenberg či Dave Seaman. Těšte se na originální a jednoznačně taneční set, pohybující se od houseu až k breakbeatu s nezbytnou progressive house atmosférou.

Exkluzivními dvěma rozdílnými sety pak samozřejmě celý klub zboří resident Michael Burian, který si se škatulkami též hlavu neláme a pravidelně servíruje neodolatelné a velmi hot sety. Ne náhodou je naším asi nejúspěšnějším DJem v zahraničí.

Jako třetí se na main stagei představí velmi talentovaná DJane E-Lite, jejíž mírně hard a velmi groovy hraní už Roxy publikum ocenilo několikrát. Chillout pak positivními vibracemi nenásilně rozvlní Xmag team DJs Texx & Alfonso.

Videoprojekci zajistí profesionálové z Phase, světelnou show předvedou divočáci z Wild Music. Těšíme se tedy na Vás už v sobotu 9. října v klubu Roxy na další Visagei Michaela Buriana. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese www.roxy.cz .

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!

Mediálním partnerem je server Rave.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016