PARTYINFO

 

SUNSHINE

Datum konání:
14.10.2004 - čtvrtek
Místo konání:
Praha - Roxy
Live:
Sunshine, Magnetic
Popis:
vstup 100 CZK
start 19:00
 
 
Táborští Sunshine v Roxy
Sunshine se vrací do Roxy! Táborská kapela, která konečně začíná pomalu vyrovnávat celkem nevídaný rozdíl mezi svojí zahraniční popularitou a tou domácí, opět vystoupí ve svém oblíbeném klubu. Samozřejmě zazní jejich největší pecky a co je příjemné, určitě se dostane na několik kousků z jejich připravovaného alba „Moonshower and Razorblades“, které je na spadnutí a co nevidět vyjde celosvětově.
 

O předpokládané kvalitě na velmi vysoké úrovni hovoří určitě například i fakt, že jedním z hostu bude i samotný Tricky a pro nahrávky měla kapela k dispozici studio Swinghouse (nahrávají zde Red hot chilli peppers, Linkin park, Macy Gray a další). Jako předzvěst alba právě vychází singl „Victim Is Another Name For Lover“, který obsahuje i remix od projektu IAMX Chrise Cornera ze Sneaker Pimps! Takže kdo si nechce nechat ujít ojedinělou, kvalitní a na domácí poměry nevídanou a divokou směs punku a rocku, už ví kam musí zajít ve čtvrtek 14. října!

Vstupenky jsou dostání v předprodeji za pouhých 100,- Kč v síti TicketStream a v klubu Roxy. Klub se otevírá v 19:00 a lístky je možné s 10% slevou rezervovat na www.roxy.cz.

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016