PARTYINFO

 

BUSH

Datum konání:
15.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
SKC (HU), Ghonzales, Babe LNbreakbeat chill-out
Popis:
lights by Technical Design, videoprojection by Vj Astral
Line-up:
22:00 - 01:00 Babe LN & Ghonzales
01:00 - 03:00 SKC
03:00 - 05:30 Stanzim

Chill out: Kaplick & Saku
 
 
Bush
Po více než schopném producentovi a djovi Chrisovi Su přívítáme 15. října na Bushi jeho kolegu a kamaráda, neméně ambiciózního junglistu – Gabora Nagymathe aka SKC.
 

Po více než schopném producentovi a djovi Chrisovi Su přívítáme 15. října na Bushi jeho kolegu a kamaráda, neméně ambiciózního junglistu – Gabora Nagymathe aka SKC.

Chlapíkovi s pořádnou porcí hudebního talentu, velkému příznivci klasické hudby a jazzu a hráči na klavír a kytaru se podařil průlom na mezinárodní scénu kolem roku 2000. Od té doby vydal bezpočet asfaltů, remixů a kooperací s dalšími producenty na značkách takových zvučných jmen jako Hopsital, Gain, Encrypted, Obscene nebo Nerve. Kromě produkování se pochopitelně aktivně věnuje djingu a jeho technicky čistý mix jazzových tracků s odlehčeným d’n‘b, protkaný říznými kousky, je poměrně charakteristický a na své si přijdou jak hudební intelektuálové, tak ti, co přijdou zapařit a zatancovat.

Sekundovat mu bude resident bushe Ghonzales a také veteráni v dobrém slova smyslu: Babe LN a Stanzim. V chilloutu potom zahrají breakbeat.cz djs – resident Breaksome Kaplick a jeho kolega Saku. O světla se jako obvykle postarají technical design a o projekce VJ Clad. První hodinu je vstup o 50,- Kč levnější a rezervace jsou možné na webu www.roxy.cz.

Maďarský host SKC a dalších 5 djs in da Bush!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016