PARTYINFO

 

ZEN

Datum konání:
16.10.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Sean Cusick (USA), Rai, Joel Einhornchill-out: Lillou, Airto (Roxy booking)
Popis:
Lights & Laser by Wild Music, videoprojection by mimo.tv
Line-up:
22:00 - 01:00 Rai
01:00 - 03:00 Sean Cusick
03:00 - 06:00 Joel Einhorn

Chill out: Airto & Lillou
 
 
Zen
Zen, stálice mezi Roxy večírky a ten nejbarevnější z nich, přinese i na svém desátém letošním pokračování řádnou porci těch nejaktuálnějších progressivních melodií a beatů.
 

Zen, stálice mezi Roxy večírky a ten nejbarevnější z nich, přinese i na svém desátém letošním pokračování řádnou porci těch nejaktuálnějších progressivních melodií a beatů. Hlavním hostem tentokrát bude americký DJ a producent Sean Cusick, tedy pán, jenž má k tématu opravdu co říci. Právě on je totiž jedním z těch, kteří za expanzí progressiveu stáli a díky své jedinečné kombinaci progresivního sexy houseu a techna stále patří mezi světově uznávané DJe i producenty.

Jako jeden z mála se kupříkladu může pochlubit residenturou v (již bohužel uzavřeném) legendárním New Yorkském klubu Twilo, kde jej bylo možno potkat na jeho každoměsíční noci po boku Sashy a Johna Digweeda a jednou za dva měsíce s Anthonym Pappa. Ať už Sean kompiluje rádiové mixy pro pořad Johna Digweeda na anglickém Kiss FM nebo servíruje opojné beaty publiku, je tím, koho stojí za to sledovat.

Domácí pohled na světový zvuk budou reprezentovat oba naši residenti: neodmyslitelná součást Zenu, zdomácnělý Američan Joel Einhorn spolu s DJem Raiem. Což tedy znamená nadýchanější, precizní příběh s neodolatelnými breakovými výboji (Joel) a energičtější, luxusně namíchaný, velmi taneční progressive set obarvený vynikajícími vlastními tracky (Rai). Deep houseový chillout pak nabídne zklidnění za zvuků desek DJe Airta a nejenom hudebně okouzlující DJane Lillou.

Světly a laserem zaútočí divocí Wild Music, o videoprojekci se postarají profesionálové z Phase. Lístky s 10% slevou lze jako obvykle rezervovat na adrese www.roxy.cz . Těšíme se tedy na Vás už v sobotu 16. října v klubu Roxy na dalším Zenu.

A nezapomeňte, první hodinu o 50 korun levněji!!!

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016