PARTYINFO

 

I WANT YOUR SOUL

Datum konání:
22.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Adam Freeland (UK), Ecson Waldes, Kaplick, Josef Sedloňchill out: freestyle - John Kerry Soundsystem
Line-up:
22:00 - 00:00 Josef Sedloň
00:00 - 01:00 Ecson Waldes (live)
01:00 - 03:30 Adam Freeland
03:30 - 06:00 Kaplick

chillout: John Kerry SoundSystem
 
 
Adam Freeland v Roxy již dnes
Levnější vstupné na Freelanda
I Want Your Soul již doslova za dveřmi. Již tento pátek se Roxy rozduní rock’n’rollem v podání breakbeatového agitátora Adama Freelanda.
 

Adam si již jistě cpe tašku čerstvou hudbou a poslední opozdilci si pořizují volební lístky v předprodejích. Jak jsme již informovali, G.W.Bush je velký fanda breakbeatu a navíc podpořil tuto akci i finančně. Upozorňujeme proto, že poslední zvýhodněné vstupenky jsou v počtu zhruba 50 kousků k mání na www.breakbeat.cz. Akce spočívá v tom, že pokud napíšete na info@breakbeat.cz, připojíte svoje celé jméno a necháte se zařadit do breakbeat.cz  mailing listu, získáte vstup na Freelanda za 200,- Kč!
 
Pokud byste chtěli jít úplně zadarmo, můžete zkusit soutěž  o volné vstupy, která probíhá na www.breakbeat.cz, www.xmag.cz a www.techno.cz

Další možností získat levnější vstupné je v pražském CD Shopu Radost FX (Bělehradská 120), kde jsme rozjeli další podpůrnou volební kampaň a kde můžete pořídit limitovanou sérii vstupenek za sympatických 290,- Kč.
 
Jinak není důvod k panice tato výzva se týká pouze zlevněných vstupů pro naše spoluobčany, lístků je stále dost. V příloze také najdete ukázku z volební kampaně George W. Bushe cílenou zřejmě na americké milovníky breakbeatu žijící u nás.

www.breakbeat.cz

 
Rozhovor s Kaplickem Adam Freeland v Roxy

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016