PARTYINFO

 

SOLAR

Datum konání:
29.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Roxy
DJs:
Jack de Marseille (www.jackdemarseille.com, wicked music/rex club/FR), Maxime aka Maxx (white&round), Airto (roxy booking), Grant (ecHo/x-records/FR), Bo.Dan & guest
Popis:
start 22:00, lights by Wild Music, videoprojection by Phase
Line-up:
22:00 - 00:30 Airto
00:30 - 01:30 Grant (FR)
01:30 - 03:30 Jack de Marseille (FR)
03:30 - 05:30 Maxime

Chill out: Afro Drops (Kel Quadrant & Pat Heart)
 
 
Solar
Prosluněnou párty Solar, nabízející řádnou porci francouzských delikates, si pro své návštěvníky připravil na pátek 29. října klub Roxy.
 

Jako hlavní host byl vybrán jeden z nejznámějších DJů Francie, monsieur Jack de Marseille, s více než desetiletými zkušenostmi za gramofony a pověstí pověst brilantního univerzálního DJe, jehož funky, perkusivní, ale hlavně eklektický set, vás v klidu rozhodně nenechá. Ostatně, ne náhodou již roztančil kluby od Brazílie, přes Jižní Afriku, USA, Mexiko, Čínu až po Rusko. Jako domácí support se na Solaru představí DJ Maxime aka Maxx a DJ Airto.

Klasicky hudebně vzdělaný Maxime se prezentuje technicky vyspělými melodickými a groovy sety, v nichž do sebe, podle energie publika, dynamicky mixuje funky, deep, electro house i třeba breakbeat. No a DJe Airta snad ani není třeba představovat. Vždyť tento matador tuzemské taneční scény už nemálo let okouzluje clubery svými jedinečnými deskami (nejdříve house, nyní house až tech house s ozvuky jemného elektra), citem pro atmosféru a exkluzivními technickými dovednostmi.

Jako warm up DJ se na hlavní stagei představí francouz Grant. Univerzální to DJ, který se prostřednictvím vynikající techniky a velmi výrazného citu pro groove snaží publiku předat spoustu positivní energie a to i v případech kdy hraje hodně tvrdě (umí zahrát od deepu až po techno). Jeho sety zní značně loopy, jsou plné energie, někdy působí silně na psychiku, jsou hypnotické a dubby, však pravidlem nr. 1 vždy je „pobavit dancefloor“!

Nezbytný chillout příjemným housem provoní v ČR zdomácnělý angličan Kel Quadrant (Quadrant SoundSystem) spolu s dalším vynikajícím DJem a v ČR zdomácnělým cizincem, Pat Heartem z Francie. Světelnou show zajistí po celou noc Wild Music, s videoprojecemi si pohraje Phase.

Těšíme se tedy na Vás už v pátek 29.10. na velmi francouzském večírku Solar. Stále samozřejmě platí, že kdo přijde do 23:00, má vstupné o 50 korun levnější! Rezervace s 10% slevou na www.roxy.cz .

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016