PARTYINFO

 

5. NAROZENINY FRENCH CONNECTION

Datum konání:
29.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Radost FX
DJs:
Tvyks, Dys-Martin, Diome, Cubik
Live:
Sebastien Leger (Cyclik, F)
Popis:
vstup 200 CZK
 
 
Rozhovor s Tvyksem Rozhovor se Sébastienem Légerem Profil Sébastiena Légera
5. narozeniny French Connection
Je to již pět let co se týden co týden na vlnách pražského Rádia 1 (a nějakou dobu i na rádiích Jih, Český rozhlas Plzeň a Life) setkáváme se sympatickou dvojicí moderátorů Tvyksem a Dys-Martinem nad hodinkou mapující aktuální dění na francouzské scéně s názvem French Connection.
 

Je to již pět let co se týden co týden na vlnách pražského Rádia 1 (a nějakou dobu i na rádiích Jih, Český rozhlas Plzeň a Life) setkáváme se sympatickou dvojicí moderátorů Tvyksem a Dys-Martinem nad hodinkou mapující aktuální dění na francouzské scéně s názvem French Connection. Součástí projektu se v prosinci 1999 staly i stejnojmenné parties, které hostily krom residentů Tvykse a Dys-Martina i řadu zajímavých jmen jak zahraniční, tak domácí provenience jako DJ Didier, Erik Rug, Apollo Funk & Pat Heart. sebast

V pátek 29. 10. 2004 se v pražském klubu Radost FX sejdeme k oslavě 5. narozenin French Connection. Hlavním gratulantem bude francouzský DJ a producent Sebastien Leger, který vystoupí živě. Kromě oslavenců Tvykse a Dys-Martina ho doprovodí ještě dlouholetí přispěvatelé projektu DJs Diome a Cubik. Můžete se těšit na tu nejtanečnější současnou house music s francouzskou příchutí.

V pondělí 25. 10. v 18.00 doporučujeme ladit Rádio 1, neboť DJ Diome nás bude hodinu oblažovat exkluzivním setem věnovaným výhradně tvorbě Sebastiena Legera.


www.xmag.cz
www.frenchconnection.cz

 

Flyer

 
flyer
 

Fotoreporty

 
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016