PARTYINFO

 

PARTY IN HOUSE - VORTEX

Datum konání:
27.09.2004 - pondělí
Místo konání:
Brno - Fléda
DJs:
Magda (USA), Subsist, Aleph, Nipp
Info:
http://www.gproductions.cz...
Popis:
Party in house
vstup 120 CZK, start 22:00
Line-up:
22:00 – 00:00 ALEPH
00:00 – 01:00 NIPP (live)
01:00 – 03:00 MAGDA
03:00 – 05:00 SUBSIST
05:00 – 06:00 CLICKS´N´CUTS (ALEPH/SUBSIST)
 
 
Magda - Biografie Rozhovor s Alephem nejen o Vortexu Party In House Tour 2004
Vortex se vrací
Party In House, Fléda pondělí 27.09.2004., předvečer před dnem sladkého volna u příležitosti státního svátku, Dne české státnosti. Po delší odmlce se vrací klubová party Vortex.
 

MagdaŠest předešlých akcí s různými podtituly (Subdural, Sinuous, Freezy, …) a místy konání (Sektor, Mácháč, Dominik, Jadran) přineslo vždy silnými jmény obsazený line up, pokaždé premiérové vystoupení zahraničního hosta v České republice a standardně výborný hudební zážitek. Každý Vortex byl jiný, jinak zajímavý a velmi precizně připravovaný, právě proto zůstal i přes několika roční přestávku stále v paměti pravidelných návštěvníků kvalitních parties.

Oživení Vortexu přivede poslední zářijový týden do luxusního, zajímavého a mnoha akcemi prověřeného prostředí brněnského klubu Fléda hned několik výborných umělců, tradiční premiéru hosta ze zahraniční, předvede tematickou video animační show a scénickou světelnou podívanou. Zapomeňte na škatulky a styly, Vortex chce především bavit, přinést publiku kvalitní hudbu a zážitky z dobře prožité party. Proto je line up opět sestaven z DJs, kteří umí a budou se absolutně snažit zaujmout všechny, kdo si rádi užívají.

Maximální důraz na Vaše pohodlí, silný a výživný zvuk, luxusní světla a nezapomenutelná animace, to vše doplní vystoupení skvělé americké DJ-ky Magdy, kterou objevil a tanečnímu světu představil Richie Hawtin aka Plastikman. Newyorčanka Magda vládne osobitým stylem, skvělou technikou hraní a vyzařuje totálně pohodovou energii, kterou bravurně přenáší na publikum. Magda také produkuje nadmíru zajímavou hudbu, vydává na kanadské značce Minus a vystupuje v rámci projektu Run Stop Restore. Letos se jí dostalo velmi vřelého přijetí, když zahajovala noční program nejlepšího světového festivalu elektronické taneční hudby Sónar.

Residentními DJs Vortexu jsou nově dvě známé tváře domácí scény, Aleph aka Kaiser Soze a Subsist. Významným hostem Party In House bude plzeňský DJ a producent Nipp, ten předvede brněnskou premiéru svého dynamického a prudce tanečního live setu. Nipp nedávno debutoval na české značce Article Records.

V pondělí 27.09.2004 od 22:00 za příjemných 120,- je Vortex Party In House v brněnské Flédě na Štefánikově 24 otevřena všem, kdo se chtějí dobře bavit  a užít si skvělou party s výjimečnou, kvalitní muzikou.

Vortex – 27.9.2004  - Fléda

Magda (USA) 
Subsist
Aleph
Nipp

Více informací na :

www.gproductions.cz/vortex

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016