PARTYINFO

 

LOOK BETTER NAKED

Datum konání:
09.10.2004 - sobota
Místo konání:
Praha - Mecca
DJs:
Miss Behavin (UK), Rob Smile (LBN) in special set for Teddy B., Tommy Rogers (Z), Floyd (ex-Naïf), Shacul (...Cin), Daddy
Popis:
tribute party for DJ Teddy B.
vstup 250 CZK
Mecca members card not valid
 
 
Look Better Naked
Na třetím pokračování klubovnky Lookbetternaked zahraje 9. října britská DJka Miss Behavin a celá noc bude věnovaná památce Teddyno B.
 
Milí přátelé,
 
DownTown Café Praha Vám s hrdostí oznamuje, že 9. října se v populárním klubu MECCA uskuteční již 3. party "Lookbetternaked".
 
Zveme Vás do jeho výjimečného prostředí, které pro Vás upravíme zvláštními dekoracemi, osvětlením a technopřekvapeními, na které jste při Lookbetternaked parties zvyklí. Nabídneme vám ty nejlepší housové mixy servírované českými i mezinárodními top DJs a performery. Již podruhé jsme pro vás do Prahy pozvali britskou "star DJ" Miss Behavin', která vás svými housovými sety vytáhne do nepoznaných sfér.
 
Tahle noc bude mít jen jednu STAR. Náš přítel, snad nejtalentovanější DJ vůbec, DJ TEDDY B, nás tragicky opustil 6. července t.r.
 
Naším přáním je věnovat tuhle party památce jeho práce, osobnosti a výjimečného ducha. Bude to poslední Teddyho party, a proto jsme se rozhodli věnovat výtěžek celé noci Teddyho manželce a rodině.
 
Buďte s námi od 24:00  do 01:00, kdy nám Teddyho připomenou jeho DJ přátelé speciálním vzpomínkovým setem. Ještě jednou si s námi užijte hity, které jsme na Teddyho parties tak milovali! To bude ta největší pocta, jakou s námi můžete Teddymu B prokázat.
 
Těšíme se, že vás budeme moci přivítat při této výjimečné příležitosti a předem vám děkujeme za účast na vzpomínce na našeho přítele!
 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016