PARTYINFO

 

SHADOWBOX YOUNG BLOOD

Datum konání:
01.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Fenace (UK), Nitrous, 2K, Sweg, Anakin
Info:
http://www.shadowbox.cz
info@shadowbox.cz
 
 
Shadowbox Young Blood v Matrixu
Na zlomené beaty se orientující server Shadowbox.cz připravuje na zítřek akci, na které představí čtyři mladé tváře svého bookingu. V roli hosta se v žižkovském Matrixu navíc představí i britský DJ Fenace.
 

Shadowbox po dlouhé době pořádá mejdan!

Vedle legendárních Shadowbox Nights a Shadingů proběhl přibližně na jaře letošního roku v pražském klubu Matrix večírek Shadowbox Young Blood, který měl za úkol představit nové tváře Shadowbox bookingu. O půl roku později se mafia vrací na místo činu a již v pátek 1.10.2004 pro Vás připravuje stejnojmenný mejdan!

Vystoupí čtyři mladé tváře pražské dnb scény Nitrous, 2K, Sweg a Anakin. Každý z nich Vám prostřednictvím svého setu představí vlastní pohled na současný dnb. A to není vše! Tentokrát nebude chybět ani special guest! Přímo z Londýna se k nám vydal hudební chameleon Fenace, dj a zpěvák v jedné osobě!

Ten svým tradičně tvrdým ostrovním zvukem okoření celý večer. Jak již bývá u většiny Shadowbox djs zvykem, nabídnou nepřeberné množství poloh současné jungle/dnb produkce, to vše zabaleno do citlivě vystavených setů. Ať už jste příznivci jump upu, hardstepu, liquid funku, ragga junglu či dalších odnoží dnb, jistě si přijdete na své!

Dalším příjemným překvapením pro Vás je cena vstupu – ta totiž činí pouze a jen 80Kč! Klub Matrix najdete na adrese Koněvova 13, Praha 3. Nejpohodlněji se k němu dopravíte autobusy číslo 133 a 207 ze stanice Florenc do stanice Tachovské náměstí. Těšíme se na vás!

Rozhovor s Dji Anakinem a Nitrousem 1.10.2004 od 21:00 do 22:30 v pořadu Techno.cz in da mix na www.radioakropolis.cz

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016