PARTYINFO

 

MOOOVE IT!

Datum konání:
15.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Matrix
DJs:
Rob and Steve (Smokescreen Sound System/UK), Quadrant Sound System & M&gors Sound System
Live:
Chamber Worcester
Popis:
vstup 150 CZK
 
 
3. pokračování deephouseového dýchánku v Matrixu
Již potřetí se koná pravidelná deep hous party v Žižkovském klubu Matrix a i tentokrát bude k poslechu i tanci spoustu deephouseu i živé muziky.
 

Tentokrát vystoupí mladá funky kapela Chamber Worcester, hrající v 8mi členné sestavě bicí, kytara, klávesy, trubky, saxofon a okouzlující zpěvačka. Po létě stráveném ve studiu mají určitě spoustu novinek, takže se máme na co těšit.

Jako hlavní Djské duo se opět do Prahy vrací Rob Shepard a Steve Lee z Nottinghamského Smokescreen sound systemu (z tohoto uskupení také pochazejí legendární Inland Knights). Tyto deep houseové DJe jste měli naposledy možnost slyšet v srpnu tohoto roku v Roxy a ti oddanější deephouseři na spoustě free parties tohoto i předchozích let. DJ Steve je navíc majitelem anglického labelu Mobile Trax a spolu s DJem Gavinem produkují spoustu deep houseové muziky pod hlavičkou The Littlemen.

Dalšími DJi jako tradičně budou obě pořádající partičky – Quadrant sound system a M&gors sound system. Tak chvilinku už neváhejte a do Matrixu 15tého pospíchejte! :-)

 

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016