PARTYINFO

 

MCS & DJS VOL. 2

Datum konání:
08.10.2004 - pátek
Místo konání:
Praha - Abaton
DJs:
Wich, Cozmos, Trafik, Orion
Live:
K-Otix (USA), Indy & Wich. La4
Info:
http://www.maddrum.cz
Popis:
vstup 200 CZK
exhibice v trialu, footbagu a breakdancu
 
 
Dj Wich dnes na Radiu 1
V rámci akce 5 dní s DJem Wichem můžete čerstvého otce taneční desky roku slyšet dnes od 18.00 na Radiu 1. Wich jistě prozradí něco drbů ze vzniku svého dlouhohrajícího debutu, a hlavně se bude věnovat hudbě kterou považuje za zásadní. Takže jestli si chcete rozšířit své hip-hopové obzory laďte dnes v 18.00 Radio 1.
 

Pokud jde o album Time Is Now samotné, vězte, že po albech Penerů, Oriona, Indy a Wich nebo SuperCroo jde zřejmě o nejzásadnější desku českého hip hopu, která významným způsobem posune celou scénu o notných pár metrů vpřed. Křest desky proběhne tento pátek v Abatonu na akci MCs & DJs vol 2. za účasti předních domácích deejayů a rapperů. Jako speciální hosté se na akci představí američtí K-Otix, které znáte z titulní pecky Wichova alba Time is Now, a která je již týden po vydání CD hitem rozhlasového éteru.
 
Mc´s & Dj´s Vol II. 8. října v pátek – prostor Abaton.
K-Otix, Dj Wich, Indy a Wich live, La4,
Djs: Cozmos /usa- K-Otix/ Orion, Trafik

DJ Wich – 13. října online chat o desce Time Is Now

V pátek 1. 10. se na trhu objevila debutová deska Dje Wiche Time Is Now (Mad Drum rec.). Zanedlouho vyjde taky jako příloha říjnového čísla časopisu Bbarák. Vydavatelství Mad Drum rec. vám ve spolupráci se serverem Boombap.cz přináší jedinečnou možnost zeptat se na všechno, co vás zajímá přímo Wiche v online chatu, který začíná ve středu 13. října úderem 19. hodiny na adrese www.boombap.cz/wich.

Všechno o Wichově křtu a koncertu amerických K-Otix – 8. 10., prostor Abaton – najdete na adrese www.maddrum.cz.

 
DJ Wich – album Time is Now právě venku Křest alba DJe Wiche 8. října v Abatonu

Flyer

 
flyer
 
 
 
 
 
 
 

Partnerské linky: festivaly 2016